Header Ads Widget

Jumanji: Aventură în junglă (Film acțiune 2017) Jumanji: Welcome to the Jungle Trailer și detalii

Film acțiune, aventuri și comedie "Jumanji: Aventură în junglă" 2017 cu actorii Dwayne Johnson, Kevin Hart și Karen Gillan. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Jumanji: Welcome to the Jungle".


Despre filmul Jumanji: Aventură în junglă

Jumanji: Aventură în junglă / Jumanji: Welcome to the Jungle este un film american de comedie și aventură fantastică din 2017, regizat de Jake Kasdan, după un scenariu de Chris McKenna, Erik Sommers, Scott Rosenberg și Jeff Pinkner. Filmul este a treia ediție din seria de filme Jumanji și continuarea indirectă a filmului Jumanji (1995). În rolurile principale joacă actorii Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas și Bobby Cannavale. Povestea se concentrează pe un grup de adolescenți care dau peste Jumanji, transformat acum într-un joc video la douăzeci și doi de ani după evenimentele din filmul din 1995. Ei se trezesc prinși în joc ca un set de avatare adulți, căutând să finalizeze o misiune alături de un alt jucător care a fost prins din 1996.

Filmările au început în Honolulu în septembrie 2016 și s-a încheiat în Atlanta în decembrie, filmul conținând referințe notabile la primul film ca un omagiu adus actorului său principal Robin Williams. Jumanji: Aventură în junglă / Jumanji: Welcome to the Jungle, a avut premiera la Grand Rex din Paris pe 5 decembrie 2017 și a fost lansat în România pe 29 decembrie de InterComFilm Distribution. Filmul a primit recenzii pozitive de la critici, laude pentru umorul și interpretările sale, și a încasat peste 962 de milioane de dolari în întreaga lume, devenind al cincilea film cu cele mai mari încasări din 2017. O continuare, filmul Jumanji: Nivelul următor / Jumanji: The Next Level, a fost lansată în decembrie 2019.



Descrierea sinopsis a filmului Jumanji: Aventură în junglă / Jumanji: Welcome to the Jungle

Patru copii de liceu descoperă o veche consolă de jocuri video și sunt atrași în decorul de junglă al jocului, devenind literalmente avatarele adulților pe care i-au ales. Ceea ce descoperă ei este că nu te joci doar Jumanji, ci trebuie să supraviețuiești. Pentru a învinge jocul și a se întoarce în lumea reală, ei vor trebui să plece în cea mai periculoasă aventură din viața lor, să descopere ce a lăsat Alan Parrish în urmă cu 20 de ani și să schimbe modul în care gândesc despre ei înșiși - altfel vor rămâne blocați în joc pentru totdeauna.

Regia
Jake Kasdan

Actori în distribuție
Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Rhys Darby, Bobby Cannavale, Nick Jonas, Alex Wolff, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Sean Buxton, Mason Guccione, Marin Hinkle, Tracey Bonner, Najah Jackson, Natasha Charles Parker, Kat Altman, Maribeth Monroe, Missi Pyle, Michael Shacket, Jamie Renell, Marc Evan Jackson, Carlease Burke, Jason New, William Tokarsky, Rohan Chand, Tait Fletcher, Stephen Dunlevy, Rob Mars

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
5 decembrie 2017

Cunoscut și ca
Jumanji: Welcome to the Jungle - titlul original, Jumanji: Aventură în junglă - titlul în România

Trailer la filmul Jumanji: Aventură în junglă / Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și acțiune Jumanji: Aventură în junglă (2017) cu actorii Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Rhys Darby, Bobby Cannavale, Nick Jonas, Alex Wolff și Ser'Darius Blain și regizat de Jake Kasdan.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii