Header Ads Widget

Jumanji (Film aventuri 1995) Trailer și detalii

Film aventuri și comedie "Jumanji" 1995 cu actorii Robin Williams, Jonathan Hyde și Kirsten Dunst. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Jumanji".


Despre filmul Jumanji (1995)

Jumanji este un film american de aventuri fantastice din 1995, regizat de Joe Johnston, după un scenariu de Jonathan Hensleigh, Greg Taylor și Jim Strain, bazat pe cartea cu imagini pentru copii din 1981 cu același nume de Chris Van Allsburg. Filmul este primul episod din seria de filme Jumanji. În rolurile principale joacă actorii Robin Williams, Kirsten Dunst, David Alan Grier, Bonnie Hunt, Jonathan Hyde și Bebe Neuwirth. Povestea se concentrează pe un joc de masă supranatural care eliberează pericole bazate pe junglă asupra jucătorilor săi cu fiecare rând pe care îl joacă.

Filmul a dat naștere unui serial de televiziune animat, care a fost difuzat din 1996 până în 1999, și a fost urmat de un film spin-off, Zathura - O aventură spațială / Zathura: A Space Adventure (2005) și două continuări indirecte, Jumanji: Aventură în junglă / Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) și Jumanji: Nivelul următor / Jumanji: The Next Level (2019).



Descrierea sinopsis a filmului Jumanji

Un joc de masă magic dezlănțuie o lume de aventură asupra fraților Peter (Bradley Pierce) și Judy Shepherd (Kirsten Dunst). În timp ce explorează un vechi conac, tinerii găsesc în pod un joc curios, cu tematică junglă, numit Jumanji. Când încep să joace, îl eliberează pe Alan Parrish (Robin Williams), care a rămas blocat în lumea interioară a jocului de zeci de ani. Dacă câștigă Jumanji, copiii îl pot elibera definitiv pe Alan -- dar asta înseamnă să înfrunți gândacii uriași, maimuțele cu maniere proaste și chiar rinoceri care aleargă!

Regia
Joe Johnston

Actori în distribuție
Robin Williams, Jonathan Hyde, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Bonnie Hunt, Bebe Neuwirth, David Alan Grier, Patricia Clarkson, Adam Hann-Byrd, Laura Bell Bundy, James Handy, Gillian Barber, Brandon Obray, Cyrus Thiedeke, Gary Joseph Thorup, Leonard Zola, Lloyd Berry, Malcolm Stewart, Annabel Kershaw, Darryl Henriques, Robyn Driscoll, Peter Bryant

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Familie

Dată de lansare:
5 decembrie 1995

Cunoscut și ca
Jumanji - titlul original, Jumanji - titlul în România

Trailer la filmul Jumanji (1995)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii