Header Ads Widget

Zathura - O aventură spațială (Trailer Film 2005) Zathura: A Space Adventure cu Kristen Stewart

Film comedie sf online "Zathura - O aventură spațială" 2007 cu actorii Josh Hutcherson, Dax Shepard și Kristen Stewart. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Zathura: A Space Adventure".


Despre filmul Zathura - O aventură spațială

Zathura - O aventură spațială / Zathura: A Space Adventure (cunoscut și sub numele de Zathura) este un film american de aventură științifico-fantastică din 2005, regizat de Jon Favreau, după un scenariu de David Koepp și John Kamps, bazat pe cartea cu imagini pentru copii din 2002 Zathura de Chris Van Allsburg. Filmul este a doua parte din seria de filme Jumanji și un spin-off al filmului Jumanji (1995). În film joacă actorii Josh Hutcherson, Jonah Bobo, Dax Shepard, Kristen Stewart și Tim Robbins. Povestea se concentrează în jurul a doi frați care se ceartă, Danny și Walter Budwing (interpretați de Bobo și, respectiv, Hutcherson), care găsesc un joc de societate misterios în subsol, care le transportă casa în spațiul cosmic. Împreună cu sora lor mai mare Lisa (Stewart) și un astronaut (Shepard), ei încearcă să supraviețuiască jocului pentru a se putea întoarce acasă.

Filmul Zathura - O aventură spațială / Zathura: A Space Adventure a fost filmat în Los Angeles și Culver City, California, și a fost lansat pe 11 noiembrie 2005 în Statele Unite, de Sony Pictures Releasing. Filmul a primit recenzii pozitive de la critici, dar nu a avut succes comercial, încasând 65,1 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de producție de 65 de milioane de dolari.

Pe scurt despre filmul Zathura - O aventură spațială:

Doi frați tineri sunt atrași într-o aventură intergalactică când casa lor este aruncată prin adâncurile spațiului de jocul magic pe care îl joacă.



Descrierea filmului Zathura - O aventură spațială:

Zathura este numele jocului pe care doi frati (Walter si Danny) incep sa-l joace intr-o sambata dupa-amiaza, cand tatal lor trebuie sa plece la serviciu si ii lasa pe copii in grija surorii mai mari, Lisa.
Dupa ce Danny invarte cheita jocului cei doi sunt trimisi intr-o alta dimensiune, trecand printr-o multime de incercari( urmariti de un robot, sunt "vizitati" de Zorgoni etc) si realizeaza ca trebuie sa termine jocul daca vor sa mai ajunga vreodata acasa. Totul se termina cand cei doi frati reusesc sa treaca cu brio si de cea mai terifianata incercare, aceea de a scapa de forta atractiei gravitationale a planetei care poarta aceeasi denumire cu a jocului, Zathura.

Actori:
Jonah Bobo, Josh Hutcherson, Dax Shepard, Kristen Stewart, Tim Robbins, Frank Oz, John Alexander

Regizor:
Jon Favreau

Genul filmului:
SF, Fantastic, Familie, Comedie, Aventura, Actiune

Data lansare (SUA): 11 Noiembrie 2005

Trailerul filmului Zathura: A Space Adventure (2005) Zathura - O aventură spațială




Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii