Header Ads Widget

John Wick (Film acțiune 2014) Trailer și detalii

Film "John Wick" - Trailer subtitrat în limba română, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "John Wick". Actorii principali in filmul "John Wick" sunt: Keanu Reeves si Willem Dafoe.

Despre filmul John Wick

John Wick este un thriller american de acțiune neo-noir din 2014, regizat de Chad Stahelski (în debutul său în regie) și scris de Derek Kolstad. În film joacă actorii Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Adrianne Palicki, Bridget Moynahan, Dean Winters, Ian McShane, John Leguizamo și Willem Dafoe. Este prima parte din seria de filme John Wick. Povestea îl urmărește fostul asasin John Wick și încercarea lui de a-i urmări pe bărbații care i-au pătruns în casă, i-au furat mașina de epocă și i-au ucis cățelul, care a fost un ultim cadou pentru el de la soția sa recent decedată.

Stahelski și David Leitch au regizat filmul împreună, deși doar Stahelski a fost creditat. Kolstad finalizase scenariul în 2012 și îl dezvoltase în continuare pentru Thunder Road Pictures. Stahelski și Leitch au lucrat anterior cu Keanu Reeves ca cascadori în trilogia Matrix. Abordarea lui Stahelski și Leitch pentru scenele de luptă s-a bazat pe admirația lor pentru anime și filmele de arte marțiale. Filmul a folosit coregrafi de luptă și tehnici Kung Fu din cinematograful de acțiune din Hong Kong. Filmul aduce, de asemenea, un omagiu unor lucrări precum The Killer al lui John Woo, Cercul roşu / Le Cercle Rouge și Samuraiul / Le Samouraï al lui Jean-Pierre Melville, Point Blank al lui John Boorman și filmele Spaghetti Western.

Filmul de acțiune John Wick a avut premiera la Fantastic Fest pe 19 septembrie 2014 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 24 octombrie, de Summit Entertainment. Filmul a încasat 86 de milioane de dolari în întreaga lume, față de un buget de 20-30 de milioane de dolari și a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor, cu laude pentru secvențele sale de acțiune, stilul vizual și performanța lui Keanu Reeves (mulți considerând a fi rolul său de revenire). A continuat să fie considerat unul dintre cele mai bune filme de acțiune din toate timpurile.

Filmul a fost urmat de John Wick: Capitolul 2 / John Wick: Chapter 2 în 2017, John Wick 3: Război total / John Wick: Chapter 3 – Parabellum în 2019 și John Wick: Capitolul 4 / John Wick: Chapter 4 în 2023.



Actori: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Ian McShane, Dean Winters, Adrianne Palicki, Omer Barnea, Toby Leonard Moore, Daniel Bernhardt, Bridget Moynahan, John Leguizamo, Bridget Regan, Lance Reddick, Keith Jardine, Tait Fletcher, Kazy Tauginas, Alexander Frekey, Thomas Sadoski, Randall Duk Kim, David Patrick Kelly, Clarke Peters, Kevin Nash, Gameela Wright, Vladislav Koulikov, Munro M. Bonnell, Patricia Squire, Vladimir Troitsky

Regizor: Chad Stahelski

Scenaristi: Derek Kolstad

Genul filmului: Acţiune, Thriller

Data de lansare:
In America - 24 Octombrie 2014
In Romania - 31 Octombrie 2013

Tip Ecran: wide

Descrierea filmului John Wick

Cu moartea prematură a iubitei sale soții încă amară în gură, John Wick, expertul fost asasin, primește un ultim cadou de la ea - un suvenir prețios pentru a-l ajuta pe John să găsească un nou sens în viață acum că ea a plecat. Dar când arogantul prinț al mafiei ruse, Iosef Tarasov, și oamenii săi îi fac lui Wick o vizită nedorită pentru a-i jefui prețiosul său Mustang din 1969 și cadoul soției sale, legendarul asasin va fi obligat să-și dezgroape identitatea meticulos ascunsă. Orb de răzbunare, John va dezlănțui imediat un vârtej de distrugere atent orchestrat împotriva regelui sofisticat, Viggo Tarasov, și a familiei sale, care sunt pe deplin conștienți de capacitatea sa letală. Acum, numai sângele poate potoli setea de pedeapsă a lui boogeyman.

Trailer subtitrat la filmul John Wick (2014)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune John Wick (2022) cu actorii Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Ian McShane, Dean Winters, Adrianne Palicki, Omer Barnea, Toby Leonard Moore, Daniel Bernhardt, Bridget Moynahan și John Leguizamo și regizat de Chad Stahelski.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii