Header Ads Widget

John Wick: Capitolul 4 (Film 2023) Trailer și Detalii

Filmul de acțiune "John Wick: Chapter 4" 2023 cu actorii Keanu Reeves, Laurence Fishburne și Ian McShane. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "John Wick: Capitolul 4".

Despre filmul John Wick: Capitolul 4: John Wick: Capitolul 4 (cunoscut și sub numele de John Wick 4) este un viitor thriller american de acțiune, care servește drept continuare directă a filmului John Wick: Capitolul 3 – Parabellum din 2019, precum și a patra parte din Seria de filme John Wick. Regizat de Chad Stahelski, cu un scenariu co-scris de Shay Hatten și Michael Finch și bazat pe personaje create de Derek Kolstad, este produs de Stahelski, Basil Iwanyk și Erica Lee. Cu Keanu Reeves revenind ca personaj principal, filmul este produs de Thunder Road Pictures și 87North Productions.

Distribuit de Lionsgate, filmul urmează să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 24 martie 2023. Pregătit inițial pentru lansare pe 21 mai 2021, filmul a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19 și a filmărilor lui Keanu Reeves la filmul The Matrix Resurrections.

Sinopsis: Filmul continuă acțiunea din John Wick: Capitolul 3 – Parabellum din 2019.


Distribuție Actori: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Marko Zaror, Natalia Tena, Clancy Brown

Regizor: Chad Stahelski

Scenarist: Shay Hatten, Michael Finch

Genul filmului: Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2023

Data de lansare: 24 martie 2023 în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca: John Wick 4

Descriere film John Wick: Chapter 4:
John Wick descoperă calea pentru a învinge The High Table. Dar înainte de a-și putea câștiga libertatea, Wick trebuie să se confrunte cu un nou inamic cu alianțe puternice pe tot globul și forțe care transformă vechii prieteni în inamici.

Trailer la filmul "John Wick: Chapter 4" - 2023 - John Wick: Capitolul 4

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii