Header Ads Widget

Dark Phoenix (Film 2019) X-Men: Dark Phoenix

Trailer oficial la filmul actiune "Dark Phoenix" 2019 cu actorii: Sophie Turner, Jennifer Lawrence si James McAvoy. Descriere si data de lansare pentru filmul "X-Men: Dark Phoenix".

Jean Gray începe să dezvolte puteri incredibile care o corup și o transformă într-un Phoenix întunecat. Acum X-Men vor trebui să decidă dacă viața unui membru al echipei merită mai mult decât toți oamenii care trăiesc în lume.

Pe actrita Sophie Turner care interpreteaza rolul Jean Grey / Dark Phoenix, o stiti cu siguranta din serialul Urzeala Tronurilor. Pe Nicholas Hoult il recunoasteti probabil din filmul Mad Max: Fury Road.

Actori: Sophie Turner, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Nicholas Hoult, Jessica Chastain, Michael Fassbender, Evan Peters, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee

Regizor: Simon Kinberg
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, SF
Data de lansare: 7 Iunie 2019
Premiera in Romania: 7 Iunie 2019

Descriere film Dark Phoenix: La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.


Trailerul filmului "X-Men: Dark Phoenix" - 2019


Trailer2 la filmul "X-Men: Dark Phoenix" - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii