Header Ads Widget

Răzbunătorii: Războiul infinitului (Trailer Film 2018) Avengers: Infinity War

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "Răzbunătorii: Războiul infinitului" 2018 cu actorii Robert Downey Jr., Chris Hemsworth și Mark Ruffalo. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Avengers: Infinity War".



Despre filmul Răzbunătorii: Războiul infinitului: Avengers: Infinity War este un film american din 2018, bazat pe echipa de super eroi Răzbunătorii din revista Marvel Comics. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este continuarea filmelor The Avengers (2012) și Avengers: Age of Ultron (2015) și al 19-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Regizat de Anthony și Joe Russo și scris de Christopher Markus și Stephen McFeely, filmul are o distribuție care îi include pe Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman , Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin și Chris Pratt. În film, Răzbunătorii și Gardienii Galaxiei încearcă să-l împiedice pe Thanos să adune cele șase atotputernice Pietre ale Infinitului, ca parte a căutării sale de a ucide jumătate din toată viața din univers.

Filmul a fost anunțat în octombrie 2014 sub numele de Răzbunătorii: Războiul infinitului – Partea 1. Frații Russo au venit la regie în aprilie 2015, iar o lună mai târziu, Markus și McFeely semnaseră pentru a scrie scenariul filmului, care se inspiră din Benzile desenate ale lui Jim Starlin din 1991, The Infinity Gauntlet și ale lui Jonathan Hickman din 2013, Infinity. În 2016, Marvel a scurtat titlul în Răzbunătorii: Războiul infinitului. Filmările au început în ianuarie 2017 la Pinewood Atlanta Studios din Fayette County, Georgia, cu o distribuție mare formată în mare parte din actori care își reluau rolurile din filmele MCU anterioare, inclusiv Josh Brolin ca Thanos. Producția a durat până în iulie 2017, filmându-se spate la spate cu o continuare directă, Avengers: Endgame (2019). Filmări suplimentare au avut loc în Scoția, zona Downtown Atlanta și New York City. Cu un buget estimat de 325–400 de milioane de dolari, filmul este unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată.

Filmul Răzbunătorii: Războiul infinitului a avut premiera la Los Angeles pe 23 aprilie 2018 și a fost lansat în Statele Unite pe 27 aprilie, ca parte a fazei a treia a Universului Cinematografic Marvel. Filmul a primit laude pentru performanța lui Josh Brolin, efectele vizuale, secvențele de acțiune și greutatea emoțională, dar a fost criticat pentru că s-a bazat pe filmele MCU anterioare pentru povestea sa. Filmul a fost al patrulea film și primul film cu super eroi care a încasat peste 2 miliarde de dolari la nivel mondial, doborând numeroase recorduri de box office și devenind filmul cu cele mai mari încasări din 2018 și al patrulea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile, atât la nivel mondial, cât și în Statele Unite și Canada. Efectele vizuale ale filmului au fost nominalizate la cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar, la cea de-a 24-a ediție a Critics’ Choice Awards și la cea de-a 72-a ediție a premiilor Academiei Britanice de Film. Continuarea, Răzbunătorii: Sfârșitul jocului, a fost lansată în aprilie 2019.

Sinopsis: O călătorie cinematografică fără precedent de zece ani în realizarea și acoperirea întregul Univers Cinematografic Marvel, Avengers: Infinity War de la Studiourile Marvel aduce pe ecran cea mai uimitoare și mortală confruntare din toate timpurile. Răzbunătorii și aliații lor super-eroi trebuie să fie dispuși să sacrifice totul în încercarea de a-l învinge pe puternicul Thanos înainte ca atacul său de devastare și ruină să pună capăt universului.

Distribuție Actori: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Zoe Saldana, Karen Gillan, Tom Hiddleston, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Idris Elba, Danai Gurira, Peter Dinklage, Benedict Wong, Pom Klementieff, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Chris Pratt, Sean Gunn, William Hurt, Letitia Wright, Terry Notary, Tom Vaughan-Lawlor, Carrie Coon, Michael Shaw, Stan Lee, Winston Duke, Florence Kasumba, Kerry Condon, Monique Ganderton, Jacob Batalon, Tiffany Espensen, Isabella Amara, Ethan Dizon, Ariana Greenblatt, Ameenah Kaplan, Ross Marquand, Stephen McFeely, Aaron Lazar, Robert Pralgo, Olaniyan Thurmon, Matthew Zuk, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders

Regizor: Anthony Russo, Joe Russo

Scenarist: Christopher Markus, Stephen McFeely

Genul filmului: Actiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data de lansare: 23 Aprilie 2018 în SUA

Premiera în România: 27 Aprilie 2018

Cunoscut și ca: The Avengers 3, Răzbunătorii 3, Avengers: Infinity War - Part I

Descriere film Avengers: Infinity War: Pe măsură ce Răzbunătorii și aliații lor au continuat să protejeze lumea de amenințări prea mari pentru a fi gestionate de un singur erou, un nou pericol a apărut din umbrele cosmice: Thanos. Un despot al infamiei intergalactice, scopul său este să colecteze toate cele șase Pietre ale Infinitului, artefacte de o putere de neimaginat, și să le folosească pentru a-și impune voința întortocheată asupra întregii realități. Toate luptele purtate de Răzbunători până acum, au condus până în acest moment: soarta Pământului și existența sa este mai incertă ca niciodată.

Trailer la filmul "Răzbunătorii: Războiul infinitului" - 2018 - Avengers: Infinity War

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii