Header Ads Widget

Triple Frontier (Film 2019) Tripla frontieră

Trailer oficial la filmul de actiune "Triple Frontier" 2019 cu actorii: Ben Affleck, Charlie Hunnam si Adria Arjona. Descriere si data de lansare pentru filmul "Tripla frontieră". Un film de actiune cu Ben Affleck produs de Netflix pe care il puteti vedea incepand cu 13 martie in contul vostru de Netlix.



Pe actorul Ben Affleck l-ati putut vedea de curand in filmele Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), The Accountant  (2016), Live by Night (2016) si Liga Dreptății / Justice League (2017). In 2019 il veti putea veadea in filmul The Last Thing He Wanted si posibil in filmul Torrance. Este anuntat ca Ben Affleck va juca si in Liga dreptatii 2.

Actori: Ben Affleck, Charlie Hunnam, Adria Arjona, Pedro Pascal, Oscar Isaac, Garrett Hedlund, Sheila Vand, Reynaldo Gallegos

Regizor: J.C. Chandor
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Crime
Data de lansare: 13 martie 2019
Premiera in Romania: 13 martie 2019

Descriere film Triple Frontier: Cinci foști ofițeri ai forțelor speciale se reunesc pentru a planifica o pătrundere într-o zonă cu mai multe granițe, slab populată din America de Sud. Pentru prima dată în carierele lor de prestigiu, acești eroi fac această misiune periculoasă pentru ei si nu pentru țară ca de obicei. Dar, atunci când evenimentele iau o întorsătură neașteptată și amenință să scape de sub control, abilitățile, loialitatea și moralitatea lor sunt împinse într-un punct de tensiune maximă care se transforma într-o luptă epică pentru supraviețuire.

Trailerul filmului "Triple Frontier - Tripla frontieră" - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii