Header Ads Widget

Godzilla 2: King of the Monsters (Film 2019)

Trailer oficial la filmul de actiune "Godzilla 2: King of the Monsters" 2019 cu actorii: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga si Sally Hawkins. Descriere si data de lansare pentru filmul "Godzilla 2: Regele monstrilor".Noua poveste Godzilla urmărește eforturile eroice ale agenției cripto-zoologice Monarch, ai caror membrii se confruntă cu o armata de monștri de dimensiuni imense, inclusiv cu Godzilla, care se ciocnește cu Mothra, Rodan și cu colosul rege cu trei capete Ghidorah. Atunci când aceste super-specii antice - despre care se creadea a fi doar mituri - se ridică din nou, toți se lupta pentru supremație, punând existența omenirii în balanță.

Actori: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Bradley Whitford, Kyle Chandler, Charles Dance, Ziyi Zhang, David Strathairn, Anthony Ramos, O'Shea Jackson Jr., Thomas Middleditch, Ken Watanabe

Regizor: Michael Dougherty
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Data de lansare: 31 mai 2019
Premiera in Romania: 31 mai 2019

Descriere film Godzilla: King of the Monsters: O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters (2019) o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan și cu rivalul său final, monstrul cu trei capete King Ghidorah. Când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, ies la suprafață, toți se luptă pentru supremație, lăsând însăși existența omenirii să atârne în balanță. Oare care va fi soarta omenirii?

Trailerul filmului "Godzilla: King of the Monsters - Godzilla 2: Regele monstrilor" - 2019

Trailer 2 la filmul "Godzilla: King of the Monsters - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii