Header Ads Widget

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (Film 2019)

Trailer oficial la filmul de actiune "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" 2019 cu actorii: Dwayne Johnson, Jason Statham si Idris Elba. Descriere si data de lansare pentru filmul "Furios și iute: Hobbs & Shaw".


Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (cunoscut pe scurt sub numele de Hobbs & Shaw) este un film american de acțiune și comedie, regizat de David Leitch și scris de Chris Morgan. Filmul este un spin-off la franciza The Fast and the Furious cu personajele, Luke Hobbs (Dwayne Johnson) și Deckard Shaw (Jason Statham) în rolurile principale. Filmul îi are în distribuție pe actorii Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Roman Reigns, Vanessa Kirby și Helen Mirren și este programat să fie lansat pe 2 august 2019 de Universal Pictures.

Premisă
La doi ani după evenimentele din "The Fate of the Furious", agentul federal Luke Hobbs și fostul militar britanic devenit mercenar Deckard Shaw, trebuie să-și unească forțele pentru a opri o nouă amenințare care apare din partea lui Brixton Lore, un terorist internațional cibernetic.

Personaje
Dwayne Johnson în rolul lui Luke Hobbs, un agent federal care lucrează pentru DSS și dușman cu Shaw după evenimentele din Furious 7 și The Fate of the Furious. El conduce o Honda Accord din 2008.

Jason Statham, în rolul lui Deckard Shaw, un fost asasin al forțelor speciale britanice, devenit mercenar și întemnițat de Hobbs după înfrângerea sa din Los Angeles. Își unește forțele cu Hobbs ca să-l prindă pe Brixton Lore.

Idris Elba, în rolul lui Brixton Lore, fost agent MI6 și lider terorist internațional cibernetic, cu îmbunătățiri din punct de vedere genetic. Un criminal desăvârșit care este în conflict cu Hobbs și Shaw.

Vanessa Kirby în rolul Hattie Shaw, agent de teren MI6 și sora lui Deckard.

Helen Mirren în rolul Magdalena Shaw, mama lui Deckard, Owen și Hattie.

Actori: Dwayne Johnson, Jason Statham, Eiza González, Idris Elba, Vanessa Kirby, Eddie Marsan, Teresa Mahoney, Cliff Curtis, John Tui, Stephanie Vogt, Joe Anoa'i, Viktorija Faith

Regizor: David Leitch
Genul filmului: Acţiune, Aventuri
Data de lansare: 2 August 2019
Premiera in Romania: 2 August 2019

Descriere film Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw: După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios și iute prezintă acum primul său capitol separat, Furios și iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în Furios și iute 7, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.

Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie Brixton (Idris Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

Regizat de David Leitch (Deadpool 2), după un scenariu scris de scenaristul a cinci dintre capitolele anterioare, Chris Morgan, filmul e produs de Morgan, Johnson, Statham și Hiram Garcia.

Trailerul filmului "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw - Furios și iute: Hobbs & Shaw" - 2019Trimiteți un comentariu

0 Comentarii