Header Ads Widget

Spider-Man 2: Far From Home (Film 2019) Trailer, premiera, detalii

Trailer oficial la filmul de actiune "Spider-Man 2: Far From Home" 2019 cu actorii: Tom Holland, Jake Gyllenhaal si Zendaya. Descriere si data de lansare pentru filmul "Spider-Man 2: Departe de casă".



Actori: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, Marisa Tomei, Jon Favreau, Angourie Rice, Martin Starr, J.K. Simmons, Jacob Batalon, Tony Revolori, Remy Hii, J.B. Smoove, Jorge Lendeborg Jr., Numan Acar, Zach Barack, Zoha Rahman, Joshua Sinclair-Evans, Sebastián Capitán Viveros, Toni Garrn, Peter Billingsley, Clare Dunne, Nicholas Gleaves, Claire Rushbrook, Jeroen van Koningsbrugge, Michael de Roos, Anjana Vasan, Brian Law, Giada Benedetti

Pe actorul Tom Holland care joaca rolul lui Spider-man l-ati putut vedea desigur in rolul lui Peter Parker din filmele Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming si Avengers: Infinity War, dar si in alte filme precum The Current War unde joacă alături de Nicholas Hoult, in Edge of Winter din 2016, in The Lost City of Z alaturi de Charlie Hunnam, Robert Pattinson si Sienna Miller, si in filmul Pilgrimage din 2017. In 2019, Tom Holland își va pune vocea la dispozitie pentru personajul Walter Beckett din animatia Spies in Disguise si va apare din nou in rolul Spider-man in filmul Avengers: Endgame.

Pe Jake Gyllenhaal il stiti din filme precum Prince of Persia: The Sands of Time, Zodiac, Brothers alaturi de Natalie Portman, Source Code, Enemy, Nightcrawler, Nocturnal Animals. L-ati vazut de curand in filmele Life, Okja si Stronger in 2017, in Wildlife si The Sisters Brothers in 2018. In 2019, actorul Jake Gyllenhaal poate fi văzut si in filmul Velvet Buzzsaw care a avut premiera pe 1 februarie și o are ca partenera pe Rene Russo. Filmul poate fi văzut deja pe Netflix.

Regizor: Jon Watts
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Comedie, SF
Data de lansare: 5 iulie 2019
Premiera in Romania: 5 iulie 2019

Descriere film Spider-Man: Far From Home: Super eroul nostru prietenos din cartier, decide să plece cu cei mai buni prieteni ai săi, Ned, MJ și restul trupei, într-o vacanță europeană. Cu toate acestea, planul lui Peter de a lăsa în urmă câteva săptămâni super eroismele, este dat peste cap când este de acord să îl ajute pe Nick Fury să descopere misterul mai multor atacuri, care crează haos pe întreg continentul.

Trailerul filmului "SpiderMan 2: Far From Home - Spider-Man 2: Departe de casă" - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii