Header Ads Widget

Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă (Trailer Film 2017) Spider-Man: Homecoming

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă" 2017 cu actorii Tom Holland, Michael Keaton și Zendaya. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Spider-Man: Homecoming".



Despre filmul Omul-Păianjen 1: Întoarcerea acasă:: Întoarcerea acasă este un film american cu super eroi din 2017, bazat pe personajul Marvel Comics cu același nume, coprodus de Columbia Pictures și Marvel Studios și distribuit de Sony Pictures Releasing. Este a doua repornire a filmului Spider-Man și al 16-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul a fost regizat de Jon Watts, după un scenariu realizat de echipele de scriitori formate prin Jonathan Goldstein și John Francis Daley, Jon Watts și Christopher Ford, și Chris McKenna și Erik Sommers. Tom Holland joacă rolul lui Peter Parker / Spider-Man, alături de Michael Keaton, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Bokeem Woodbine, Tyne Daly, Marisa Tomei și Robert Downey Jr. În filmul Spider-Man: Homecoming, Peter Parker încearcă să echilibreze viața de liceu cu a fi Omul Păianjen în timp ce se confruntă cu Vulturul (Michael Keaton).

În februarie 2015, Studiourile Marvel și Sony au ajuns la o înțelegere pentru a împărți drepturile de film pentru Omul-Păianjen, integrând personajul în Universul Cinematografic Marvel. În iunie anul următor, Tom Holland a fost ales să joace personajul principal, iar Jon Watts a fost angajat să regizeze. Aceasta a fost urmată la scurt timp de angajarea lui Daley și Goldstein. În aprilie 2016, titlul filmului a fost dezvăluit, împreună cu distribuția suplimentară, inclusiv Robert Downey Jr în rolul său MCU de Tony Stark / Iron Man. Filmările au început în iunie 2016 la Pinewood Atlanta Studios din Fayette County, Georgia și au continuat în Atlanta, Los Angeles și New York City. Ceilalți scenariști au fost dezvăluiți în timpul filmărilor, care s-au încheiat la Berlin în octombrie 2016. Echipa de producție a făcut eforturi pentru a diferenția filmul de filmele anterioare Omul-Păianjen - Spider-Man.

Omul-Păianjen 1: Întoarcerea acasă a avut premiera la Hollywood pe 28 iunie 2017 și a fost lansat în Statele Unite pe 7 iulie, ca parte a fazei a treia a Universului Cinematografic Marvel MCU. Spider-Man: Homecoming a încasat peste 880 de milioane de dolari la nivel mondial, devenind al doilea cel mai de succes film cu Spider-Man și al șaselea film cu cele mai mari încasări din 2017. A primit laude pentru tonul ușor și concentrarea asupra vieții de liceu a lui Parker și a performanțelor actoricești, în special ale lui Tom Holland și Michael Keaton. Au fost lansate două continuări: Spider-Man: Far From Home (2019) și Spider-Man: No Way Home (2021). O serie de animație prequel, Spider-Man: Freshman Year, este în dezvoltare, la fel și o nouă trilogie de filme de la Sony și Marvel Studios, cu Tom Holland ca Omul Păianjen.

Sinopsis: Peter Parker își echilibrează viața de elev obișnuit de liceu din Queens cu alter-ego-ul său super-eroul Spider-Man și se trezește pe urmele unei noi amenințări care zboară pe cerul orașului New York.

Distribuție Actori: Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover, Jon Favreau, Tony Revolori, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tyne Daly, Bokeem Woodbine, Gwyneth Paltrow, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Abraham Attah, Garcelle Beauvais, Michael Chernus, Kenneth Choi, Selenis Leyva, Michael Mando, Logan Marshall-Green, Angourie Rice, Martin Starr

Regizor: Jon Watts

Scenarist: Jon Watts, Chris McKenna, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Christopher Ford, Erik Sommers

Genul filmului: Actiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data de lansare: 28 Iunie 2017 în SUA

Premiera în România: 7 Iulie 2017

Cunoscut și ca:

Descriere film Spider-Man: Homecoming: Un tânăr Peter Parker/Spider-Man începe să navigheze pe noua sa identitate ca super-eroul Spider-Man care trage pânzele de păianjen. Încântat de experiența sa cu Răzbunătorii din filmul Căpitanul America: Război civil, Peter se întoarce acasă, unde locuiește alături de mătușa sa May, sub privirea atentă a noului său mentor Tony Stark aka Omul de Oțel. Peter încearcă să se întoarcă în rutina lui zilnică normală - distras de gândurile de a se dovedi a fi mai mult decât Omul Păianjen din cartierul tău prietenos - dar când Vulture - Vulturul apare ca un nou răufăcător, tot ceea ce Peter consideră cel mai important va fi amenințat.

Trailer la filmul "Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă" - 2017 - Spider-Man: Homecoming

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii