Header Ads Widget

Iron Man (Film 2008) Omul de Oțel cu Robert Downey jr., Jeff Bridges si Gwyneth Paltrow

Omul de Oțel 1 - Iron Man 1 (Film de acțiune 2008)
Robert Downey jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, Terrence Howard, Leslie Bibb, Faran Tahir

Pe scurt despre filmul Omul de Oțel 1: După ce a fost ținut captiv într-o peșteră afgană, inginerul miliardar Tony Stark creează o armură unică pentru a lupta împotriva răului.


Regia
Jon Favreau

Actori în rolurile principale
Robert Downey jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, Leslie Bibb, Terrence Howard, Shaun Toub, Faran Tahir, Clark Gregg, Bill Smitrovich, Sayed Badreya, Paul Bettany (voce JARVIS), Jon Favreau, Peter Billingsley, Tim Guinee, Kevin Foster

Gen
Actiune, Aventuri, Drama, SF, Thriller, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Premiera in Romania
02.05.2008

Desrierea filmului Iron Man 1:
Bazat pe longeviva serie de benzi desenate realizată de Marvel, "Iron Man" spune povestea lui Tony Stark, enigmaticul moştenitor al Stark Enterprises. Tony este un industriaş miliardar, un inventator strălucit, care este răpit şi forţat să construiască o armă devastatoare. Folosindu-şi inteligenţa şi ingeniozitatea, cercetătorul construieşte o armură superperformantă şi evadează din captivitate. După ce descoperă un complot care are implicaţii la scară mondială, eroul intră în pielea "Omului de Fier" şi jură să apere planeta.

Tony Stark se luptă cu fărădelegea, terorismul şi spionajul corporationist, dar cu timpul începe să cedeze sub presiunea stilului său de viaţă haotic şi trebuie ca în cele din urmă să se confrunte cu singurul inamic pe care nu-l va putea învinge niciodată - el însuşi.

Filmul are la baza seria de bezni desenate cu acelasi nume creata de Stan Lee, Larry Lieber, Don Heck si Jack Kirby. Publicatia ‘Forbes’ a clasat personajul Iron Man printre cele mai bogate personaje fictive din toate timpurile.

Trailerul filmului Iron Man (2008) Omul de Oțel

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

foarte fain blogul. de fapt nici nu mi-a venit sa cred ca e blog. e foarte complet. vroiam sa te rog sa imi vinzi niste ponturi tehnice. am incercat sa bag filme pe blogul meu pana m-am plictisit. si in fine, mai sunt chestii pe care nu stiu sa le fac. da-mi pls un mail, ca sa nu discutam pe comentarii. mersi. funie_si_sapun@yahoo.com
http://funiesisapun.blogspot.com/
Anonim a spus…
imi place filmu este foarte tare dar as vrea si io filmu sal am cum il scot plis spunetiimi si mie super tare
Anonim a spus…
Un film superb, plin de actiune...
www.reclama24.ro