Header Ads Widget

Captain America: Civil War (Film 2016) - Căpitanul America 3: Războiul civil

Film "Captain America 3: Civil War" - Trailerul, descrierea, data de lansare si actorii care joaca in filmul thriler de actiune "Căpitanul America: Războiul civil". Actorii principali in filmul "Căpitanul America 3": Chris Evans si Robert Downey Jr.

Captain America: Civil War este un film american din 2016 cu super-eroi bazat pe personajul Captain America al revistei Marvel Comics, produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este continuarea filmelor Captain America: The First Avenger (2011) și Captain America: The Winter Soldier (2014) și al 13-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU).

Filmul a fost regizat de Anthony și Joe Russo după un scenariu realizat de echipa de scriitori formată din Christopher Markus și Stephen McFeely, și îi are în distribuție pe Chris Evans în rolul Steve Rogers / Căpitanul America, alături de o distribuție care îi include pe Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Tom Holland, Frank Grillo, William Hurt și Daniel Brühl.

În filmul Captain America: Civil War, dezacordul cu privire la supravegherea internațională a Răzbunătorilor sparge echipa în două facțiuni opuse – una condusă de Steve Rogers și cealaltă de Tony Stark (Downey).



Actori în distribuție: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Sebastian Stan, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Tom Holland, Marisa Tomei, Paul Bettany, Leslie Bibb, Anthony Mackie, William Hurt, Don Cheadle, Emily VanCamp, Frank Grillo, Daniel Brühl, Martin Freeman, John Kani, John Slattery, Hope Davis, Alfre Woodard, Hope Davis, Michael A. Cook, Jackson Spidell, Heidi Moneymaker, Aaron Toney, Cale Schultz, Ann Russo, Gene Farber, Florence Kasumba, Cornell John, Brent McGee

Regizor: Anthony Russo, Joe Russo

Scenaristi: Jack Kirby, Joe Simon, Mark Millar

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data de lansare:
In America - 6 Mai 2016
In Romania - 6 Mai 2016

Tip de ecran: 3D

Descriere film: Steve Rogers conduce o nouă echipă de Răzbunători, care se luptă pentru a proteja umanitatea. După ce încă un incident internaţional în care sunt implicaţi Răzbunătorii are drept efect victime colaterale, presiunea politică este în creştere pentru a stabili un sistem şi o structură de guvernare care să determine când este nevoie de serviciile echipei. Noul status quo produce o ruptură între Răzbunători, în timp ce aceştia încearcă să protejeze lumea de un nou răufăcător ticălos.

In cele doua trailere observam cativa super eroi care nu au mai fost in celelalte doua parti ale filmului Captain America. Primul care ne sare in ochi este desigur Iron Man, apoi "Vision" interpretat de Paul Bettany, "Black Panther / Chadwick Boseman" care se pare ca in 2018 va fi un film de sine statator, "Ant-Man / Paul Rudd", "Crossbones / Frank Grillo".

Sunt zvonuri ca va fi "Spider-Man / Tom Holland" si "Wanda Maximoff / Elizabeth Olsen". Revedem pe Scarlett Johansson in rolul "Natasha Romanoff / Black Widow", Jeremy Renner in rolul "Clint Barton / Hawkeye" si pe Gwyneth Paltrow in rolul asistentei lui Iron Man.

Trailerul filmului "Captain America: Civil War" (2016)


Trailer 2 - Conflictul izbucneste in al doilea trailer al filmului.


Marvel's Captain America: Civil War - From Here to Infinity
Distributia si echipa discuta despre etapele care au dus la evenimentele din filmul "Captain America: Civil War"

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii