Header Ads Widget

Captain America: Civil War (Film 2016) - Căpitanul America: Războiul civil

Film "Captain America: Civil War" - Trailerul, descrierea, data de lansare si actorii care joaca in filmul thriler de actiune "Căpitanul America: Războiul civil". Actorii principali in filmul "Black Mass": Chris Evans si Robert Downey Jr.

Actori: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Sebastian Stan, Jeremy Renner, Marisa Tomei, Paul Bettany, Leslie Bibb, Anthony Mackie, William Hurt, Don Cheadle

Regizor: Anthony Russo, Joe Russo

Scenaristi: Jack Kirby, Joe Simon, Mark Millar

Genul filmului: Acţiune, SF, Thriller

Data de lansare:
In America - 6 Mai 2016
In Romania - 6 Mai 2016

Tip de ecran: 3D


Descriere film: Steve Rogers conduce o nouă echipă de Răzbunători, care se luptă pentru a proteja umanitatea. După ce încă un incident internaţional în care sunt implicaţi Răzbunătorii are drept efect victime colaterale, presiunea politică este în creştere pentru a stabili un sistem şi o structură de guvernare care să determine când este nevoie de serviciile echipei. Noul status quo produce o ruptură între Răzbunători, în timp ce aceştia încearcă să protejeze lumea de un nou răufăcător ticălos.

In cele doua trailere observam cativa super eroi care nu au mai fost in celelalte doua parti ale filmului Captain America. Primul care ne sare in ochi este desigur Iron Man, apoi "Vision" interpretat de Paul Bettany, "Black Panther / Chadwick Boseman" care se pare ca in 2018 va fi un film de sine statator, "Ant-Man / Paul Rudd", "Crossbones / Frank Grillo".

Sunt zvonuri ca va fi "Spider-Man / Tom Holland" si "Wanda Maximoff / Elizabeth Olsen". Revedem pe Scarlett Johansson in rolul "Natasha Romanoff / Black Widow", Jeremy Renner in rolul "Clint Barton / Hawkeye" si pe Gwyneth Paltrow in rolul asistentei lui Iron Man.

Trailerul filmului "Captain America: Civil War" (2016)Trailer 2 - Conflictul izbucneste in al doilea trailer al filmului.


Marvel's Captain America: Civil War - From Here to Infinity
Distributia si echipa discuta despre etapele care au dus la evenimentele din filmul "Captain America: Civil War"

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii