Header Ads Widget

Captain America: The Winter Soldier (Trailer Film 2014) Căpitanul America 2: Războinicul iernii

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "Captain America 2: The Winter Soldier: The Dark World" 2014 cu actorii Chris Evans, Scarlett Johansson și Sebastian Stan. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Căpitanul America: Războinicul iernii.

Pe scurt despre filmul Căpitanul America 2: Războinicul iernii: Captain America: The Winter Soldier este un film american cu supereroi din 2014 bazat pe personajul Marvel Comics Captain America, produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este continuarea filmului Captain America: The First Avenger (2011) și al nouălea film din Unuversul Cinematografic Marvel (MCU).

Filmul a fost regizat de Anthony și Joe Russo după un scenariu realizat de echipa de scriitori formată din Christopher Markus și Stephen McFeely. În rolurile principale, Chris Evans este Steve Rogers / Căpitanul America, alături de Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp, Hayley Atwell, Robert Redford și Samuel L. Jackson.

În film, Căpitanul America își unește forțele cu Black Widow (Johansson) și Falcon (Mackie) pentru a descoperi o conspirație în cadrul agenției de spionaj S.H.I.E.L.D. în timp ce se confruntă cu un asasin misterios cunoscut sub numele de Soldatul Iernii (Sebastian Stan).



Distribuție Actori: Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp, Hayley Atwell, Robert Redford, Samuel L. Jackson, Maximiliano Hernández, Toby Jones, Callan Mulvey, Jenny Agutter, Bernard White, Alan Dale, Chin Han, Garry Shandling, Georges St-Pierre, Salvator Xuereb, Brian Duffy, Zack Duhame, Adetokumboh M'Cormack, Aaron Himelstein, Joe Russo, Christopher Markus, Stephen McFeely, Aaron Taylor-Johnson

Regizor: Anthony Russo, Joe Russo

Scenarist: Christopher Markus, Stephen McFeely

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data de lansare: 13 Martie 2014

Premiera în România: 4 Aprilie 2014

Cunoscut și ca: Captain America 2, The Return of the First Avenger, Marvel Captain America: The Winter Soldier, Freezer Burn

Descriere film Captain America: The Winter Soldier: Pentru Steve Rogers, trezirea după decenii de înghețare implică mai mult decât recuperarea culturii pop; înseamnă, de asemenea, că acest idealist din vechea școală trebuie să se confrunte cu o lume de amenințări mai subtile și complexități morale dificile. Acest lucru devine clar atunci când directorul Nick Fury este ucis de misteriosul asasin, Soldatul Iernii, dar nu înainte de a-l avertiza pe Rogers că SHIELD a fost subminat de inamicii săi. Când Rogers acționează după avertismentul lui Fury de a nu avea încredere în nimeni acolo, el este marcat ca un trădător de către organizație. Acum fugar, Căpitanul America trebuie să ajungă la fundul acestui mister mortal cu ajutorul Văduvei Negre și al noului său prieten, Soimul. Cu toate acestea, bătălia va fi costisitoare pentru Sentinel of Liberty, Rogers găsind inamici acolo unde se așteaptă mai puțin, în timp ce află că Soldatul Iernii pare tulburător de familiar.

Trailer la filmul "Captain America 2: The Winter Soldier" - 2014 - Căpitanul America: Războinicul iernii

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii