Header Ads Widget

Văduva neagră (Trailer Film 2021) Black Widow

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "Văduva neagră" 2021 cu actorii Scarlett Johansson, Florence Pugh și Rachel Weisz. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Black Widow.

Despre filmul Văduva neagră: Văduva neagră este un film american din 2021, bazat pe Marvel Comics, cu personajul cu același nume. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 24-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul a fost regizat de Cate Shortland după un scenariu de Eric Pearson și îi are în rolurile principale pe Scarlett Johansson în rolul Natasha Romanoff / Black Widow, alături de Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, Olga Kurylenko, William Hurt, Ray Winstone și Rachel Weisz. Situat după evenimentele din Captain America: Civil War (2016), filmul o arată pe Romanoff fugând și forțată să-și confrunte trecutul.

Lionsgate Films a început să dezvolte filmul „Văduva Neagră” în aprilie 2004, cu David Hayter cooptat să scrie și să regizeze. Proiectul nu a avansat, iar drepturile de film ale personajului au revenit la Studiourile Marvel până în iunie 2006. Scarlett Johansson a fost aleasă în acest rol în mai multor filme MCU, începând cu Iron Man 2 (2010) și a început să discute despre un film solo cu Marvel. Lucrările au început la sfârșitul anului 2017, Shortland fiind angajat în 2018. Jac Schaeffer și Ned Benson au contribuit la scenariu înainte ca Pearson să fie angajat. Filmările au avut loc din mai până în octombrie 2019 în Norvegia, Budapesta, Maroc, Pinewood Studios din Anglia și în Atlanta, Macon și Roma.

Filmul Văduva neagră a avut premiera la evenimente din întreaga lume pe 29 iunie 2021 și a fost lansat în Statele Unite pe 9 iulie, simultan în cinematografe și prin Disney+ cu Premier Access. Este primul film din faza a patra a MCU și a fost amânat de trei ori față de data de lansare inițială din mai 2020 din cauza pandemiei de COVID-19.

Sinopsis: Natasha Romanoff se confruntă cu părțile mai întunecate ale vieții ei atunci când apare o conspirație periculoasă cu legături în trecutul ei.



Distribuție Actori: Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour, O-T Fagbenle, Olga Kurylenko, William Hurt, Ray Winstone, Nanna Blondell, Simona Zivkovska, Shaina West, Yolanda Lynes, Claudia Heinz

Regizor: Cate Shortland

Scenarist: Eric Pearson, Jac Schaeffer, Ned Benson

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data de lansare: 29 Iunie 2021

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Shattered: În thrillerul de spionaj plin de acțiune „Văduva Neagră” al Studiourilor Marvel, Natasha Romanoff, alias Văduva Neagră, se confruntă cu părțile mai întunecate ale registrului ei atunci când apare o conspirație periculoasă, cu legături în trecutul ei. Urmărită de o forță care nu se va opri de la nimic pentru a o doborî, Natasha trebuie să se ocupe de istoria ei de spion și de relațiile rupte rămase în urma ei cu mult înainte de a deveni Răzbunător.

Trailer la filmul "Black Widow" - 2021 - Văduva neagră

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii