Header Ads Widget

Hawkeye (Serial Disney+ Marvel 2021) trailer și detalii

Serial de acțiune și aventuri "Hawkeye" 2021, cu actorii Jeremy Renner, Hailee Steinfeld și Tony Dalton - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Hawkeye".

Pe scurt despre serialul Hawkeye: Serial bazat pe supereroul Hawkeye de la Marvel Comics, centrat pe aventurile Tinerei Avenger, Kate M. Bishop, care a preluat rolul după Răzbunătorul original, Clint Barton. La un an după evenimentele din Avengers: Endgame (2019), Clint Barton trebuie să colaboreze cu Kate Bishop pentru a se confrunta cu inamicii din trecutul său ca Ronin, pentru a se întoarce la familia sa în timp pentru Crăciun.



Actorii principali ai serialului Hawkeye:
Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Tony Dalton, Vera Farmiga, Fra Fee, Linda Cardellini, Aleks Paunovic, Piotr Adamczyk, Ava Russo, Alaqua Cox, Brian d'Arcy James, Clayton English, Florence Pugh

Regizori: Bert, Bertie, Rhys Thomas

Creatori: Jonathan Igla

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Crime

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 24 Noiembrie 2021

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca: This Country

Producători: Disney+, Marvel Studios, Walt Disney Pictures

Distribuitor: Disney+

Țara: SUA

Descriere serial Hawkeye: Fostul răzbunător Clint Barton are o misiune aparent simplă: să se întoarcă la familia sa de Crăciun. Posibil? Poate cu ajutorul lui Kate Bishop, un arcaș de 22 de ani, care visează să devină un Super Erou. Cei doi sunt nevoiți să lucreze împreună atunci când o prezență din trecutul lui Barton amenință să deraieze mult mai mult decât spiritul festiv.

Trailerul filmului serial Hawkeye (2021)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii