Header Ads Widget

Captain America: The First Avenger (Trailer Film 2011) Căpitanul America 1: Primul Răzbunător

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "Captain America 1: The First Avenger" 2011 cu actorii Chris Evans, Hayley Atwell și Sebastian Stan. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Căpitanul America: Primul Răzbunător.

Pe scurt despre filmul Căpitanul America 1: Primul Răzbunător: Steve Rogers, un soldat militar respins, se transformă în Căpitanul America după ce a luat o doză de „ser de Super-Soldat”. Dar, a fi Căpitanul America are un preț, deoarece încearcă să doboare un negustor de războaie și o organizație teroristă.



Distribuție Actori: Chris Evans, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Dominic Cooper, Richard Armitage, Stanley Tucci, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Derek Luke, Kenneth Choi, JJ Feild, Bruno Ricci, Lex Shrapnel, Michael Brandon, Martin Sherman, Natalie Dormer

Regizor: Joe Johnston

Scenarist: Christopher Markus, Stephen McFeely

Genul filmului: Actiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data de lansare: 19 Iulie 2011

Premiera în România: 5 August 2011

Cunoscut și ca: Captain America, The First Avenger: Captain America

Descriere film Captain America 1: The First Avenger: Este 1942, America a intrat în al Doilea Război Mondial și Steve Rogers, slab, dar hotărât, este frustrat să fie respins încă o dată pentru serviciul militar. Totul se schimbă atunci când Dr. Erskine îl recrutează pentru proiectul secret Rebirth. Dovedindu-și curajul, inteligența și conștiința extraordinară, Rogers trece prin experiment, iar corpul său slab este brusc îmbunătățit la potențialul uman maxim. Când Dr. Erskine este apoi imediat asasinat de un agent al departamentului secret de cercetare HYDRA al Germaniei naziste (condus de Johann Schmidt, a.k.a. Craniul Roșu), Rogers este ca mascota de propagandă; cu toate acestea, atunci când camarazii lui au nevoie de el, Rogers pleacă într-o aventură de succes care îl face cu adevărat Căpitan America, iar războiul lui împotriva lui Schmidt începe.

Captain America: The First Avenger este un film american din 2011 cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Captain America. Produs de Marvel Studios și distribuit de Paramount Pictures, este al cincilea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul a fost regizat de Joe Johnston, scris de Christopher Markus și Stephen McFeely, și îi are în distribuție pe Chris Evans în rolul Steve Rogers / Căpitanul America, alături de Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Dominic Cooper, Neal McDonough, Derek Luke și Stanley Tucci. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Steve Rogers, un om fragil, este transformat în super-soldatul Căpitanul America și trebuie să oprească Craniul Roșu (Weaving) să folosească Tesseract ca sursă de energie pentru dominația lumii.

Trailer la filmul "Captain America: The First Avenger" - 2011 - Căpitanul America: Primul Răzbunător

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii