Header Ads Widget

Prince of Persia: The Sands of Time (Film acțiune 2010) Prințul Persiei: Nisipurile timpului

Film de acțiune și fantezie online "Prințul Persiei: Nisipurile timpului" 2010 cu actorii Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton și Ben Kingsley. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Prince of Persia: The Sands of Time".




Descrierea filmului Prințul Persiei: Nisipurile timpului:
Actiunea filmului Prince of Persia: Sands of Time, este plasata in Persia medievala si este povestea unui print care se aliaza cu o printesa ca sa infrunte un vizir malefic. Planurile lui sunt de a distruge lumea cu ajutorul unei furtuni globale de nisip. Printul este pacalit de vizir sa elibereze Nisipurile Timpului, iar populatia este transformata in in demoni feroce. Incercand sa isi salveze imparatia, si sa se izbaveasca pentru greseala fatala comisa, totul depinde acum de el si printesa, care trebuie sa se lupte cu toti acesti demoni care stapanesc acum intreg regatul sau. Utilizand Pumnalul Timpului, printul capata o putere limitata de a controla timpul, care il ajuta in misiunea lui impotriva vizirului.

Actori:
Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina, Reece Ritchie, Toby Kebbell, Steve Toussaint, Richard Coyle, Ronald Pickup, Gísli Örn Garðarsson, Claudio Pacifico, Domonkos Pardanyi, Vladimir 'Furdo' Furdik, Selva Rasalingam, Darwin Shaw

Regizor:
Mike Newell

Genul filmului:
Actiune, Aventuri, Fantastic

Data lansare (SUA): 28 Mai 2010
Data lansare (Romania): 21 Mai 2010

Trailerul filmului Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Prințul Persiei: Nisipurile timpului

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii