Header Ads Widget

Prădător de noapte (Film 2014) Nightcrawler Trailer și detalii

Film thriller "Prădător de noapte" - Trailer subtitrat în limba română, descriere, data de lansare, regizori și actorii care joaca în filmul Nightcrawler. Actorii principali în filmul Nightcrawler sunt: Jake Gyllenhaal și Rene Russo.

Despre filmul Prădător de noapte

Prădător de noapte / Nightcrawler este un film thriller psihologic neo-noir american din 2014, regizat și scris de Dan Gilroy în debutul său regizoral și cu actorul Jake Gyllenhaal în rolul lui Louis „Lou” Bloom, un jurnalist care înregistrează evenimente violente noaptea târziu în Los Angeles și vinde filmarea unui post local de știri de televiziune. În film mai joacă actorii Rene Russo, Riz Ahmed și Bill Paxton. O temă comună în film este relația simbiotică dintre jurnalismul lipsit de etică și cererea consumatorilor.

Regizorul Dan Gilroy a vrut inițial să facă un film despre viața fotografului american Weegee, dar și-a schimbat intenția după ce a descoperit posibilitățile narative unice din jurul profesiei de stringer. El l-a scris pe Lou ca un anti-erou, bazat pe ideile de șomaj și capitalism. Jake Gyllenhaal a jucat un rol esențial în producția filmului, de la alegerea membrilor echipei până la vizionarea casetelor de audiții. Filmările au avut loc pe parcursul a patru săptămâni și a fost un proces provocator care a inclus peste 80 de locații.

Pentru a promova filmul Prădător de noapte / Nightcrawler, Open Road Films a folosit strategii de marketing viral, inclusiv un rezumat video fictiv pe Craigslist și profiluri de rețele sociale false pentru Lou. Nightcrawler a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2014 și a încasat 50,3 milioane de dolari cu un buget de producție de 8,5 milioane de dolari. Filmul a fost întâmpinat cu laude pe scară largă, criticii subliniind scenariul lui Dan Gilroy și interpretările lui Jake Gyllenhaal și Rene Russo. Câțiva critici au catalogat filmul Prădător de noapte / Nightcrawler drept unul dintre cele mai bune filme din 2014 și a primit diverse premii, inclusiv o nominalizare pentru cel mai bun scenariu original la cea de-a 87-a ediție a Premiilor Oscar. Filmul a devenit un clasic cult modern de-a lungul anilor.

Sinopsis la filmul Prădător de noapte

Când Louis Bloom, un escroc disperat să muncească, se îndreaptă spre lumea jurnalismului criminal din L.A., el estompează linia dintre observator și participant pentru a deveni vedeta propriei sale povești.



Actori în distribuție

Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Riz Ahmed, Bill Paxton, Kevin Rahm, Michael Hyatt, Ann Cusack, Michael Papajohn, Marco Rodríguez, James Huang, Kent Shocknek, Pat Harvey, Sharon Tay, Rick Garcia, Leah Fredkin, Bill Seward, Rick Chambers, Holly Hannula, Jonny Coyne, Nick Chacon, Kevin Dunigan, Eric Lange, Alex Ortiz Jr., Carolyn Gilroy, Kiff VandenHeuvel, Christina de Leon, Juan M. Fernández, Dig Wayne, Myra Turley, Merritt Bailey, Lisa Remillard, Jamie McShane, Manuel Lujan, Christopher Wolfe, Price Carson

Regizor: Dan Gilroy

Scenaristi: Dan Gilroy

Genul filmului: Crimă, Dramă, Thriller

Data de lansare:
In America - 17 Octombrie 2014
In Romania - 5 decembrie 2014

Descrierea filmului

Locuitorul Los Angeles-ului Louis Bloom (Jake Gyllenhaal) supraviețuiește prin debarasare și furturi mărunte. El intră într-o nouă carieră de cameraman și -- înarmat cu o cameră video și un scaner de poliție -- începe incursiuni nocturne prin oraș în căutarea unor crime șocante și înspăimântătoare. Când îi atrage atenția unei directoare de știri umplut de magazin (Rene Russo) care salută șansa de a crește ratingurile postului ei, Louis face tot mai mult posibil ca să prindă „comoara”.

Traile subtitrat la filmul Prădător de noapte / Nightcrawler (2014)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Prădător de noapte (2014) cu actorii Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Riz Ahmed, Bill Paxton, Kevin Rahm, Michael Hyatt, Ann Cusack, Michael Papajohn și Marco Rodríguez și regizat de Dan Gilroy.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii