Header Ads Widget

Pierce Brosnan intra in "Jocul terorii"

Actorul Pierce Brosnan interpreteaza rolul unui ucigas platit in noul film Butterfly on a Wheel aka Shattered / Jocul Terorii, un thriller realizat de Mike Barker. Pierce Brosnan a renuntat pentru aceasta productie la alura de băiat bun. El este totodată și producător al filmului "Jocul Terorii" și face echipă cu Gerard Butler ("300", "Dear Frankie") si Maria Bello ("Fereastra secretă", "World Trade Center").



Neil (Gerard Butler) si Abby (Maria Bello) traiesc visul american. Impreuna cu fetita lor, Sophie, au o familie perfecta si pare ca nu exista nimic care sa le distruga viata linistita. Atunci cand micuta Sophie este rapita de Ryan (Pierce Brosnan), singura solutie care le ramane celor doi este sa raspunda cerintelor acestuia. Personajul lui Pierce Brosnan este un psihopat rece si calculat, pentru care vietile celor doi nu conteaza absolute deloc.

Filmul Jocul terorii va fi lansat de MediaPro Distribution in cinematografele Hollywood Multiplex si Movieplex din Bucuresti si Victoria din Cluj, pe 28 septembrie 2007.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii