Header Ads Widget

Jocul terorii (Film thriller 2007) Butterfly on a Wheel (Shattered)

Film thriller și suspans online "Jocul terorii" 2007 cu actorii Pierce Brosnan, Maria Bello și Gerard Butler. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Butterfly on a Wheel".




Descrierea filmului Jocul Terorii / Butterfly on a Wheel
Neil (Gerard Butler) si Abby (Maria Bello) traiesc Visul American. Impreuna cu fetita lor, Sophie, au o familie perfecta si pare ca nu exista nimic pe lumea asta care sa le poata distruge viata linistita, pana intr-o zi...
Atunci cand micuta Sophie este rapita de catre Ryan (Pierce Brosnan), singura solutie care le ramane celor doi este sa satisfaca cerintele acestuia.
Ryan este un un psihopat rece si calculat pentru care vietile celor doi nu conteaza tratandu-i pe acestia cu sangele rece tipic criminalilor dereglati mental.

Existenta linistita a familiei fericite este data peste cap de catre Ryan ale carui conditii devin din ce in ce mai infioratorare, caci el nu vrea banii familiei. Scopul lui este sa distruga sistematic viata pe care cei doi au construit-o in zece ani de zile. Ca pe un puzzle.

Regia
Mike Barker

Actori în rolurile principale
Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler, Claudette Mink, Emma Karwandy, Desiree Zurowski, Nicholas Lea, Peter Keleghan, Samantha Ferris, Malcolm Stewart, Callum Keith Rennie, Dustin Milligan, Julie Patzwald, Jason McKinnon, Kurt Evans, Daniel Bacon, Steven Roy, Kirsten Alter, George Touliatos, Agam Darshi, Candus Churchill, Aaron Douglas, Ron Selmour, Michael Risley

Genul filmului
Crima, Drama, Thriller

Lansare film în România
27 Septembrie 2007

Trailerul filmului Jocul terorii (2007) Butterfly on a Wheel aka Shattered

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii