Header Ads Widget

Secret Window (Film 2004) Fereastra secretă cu Johnny Depp si John Turturro

Film thriller online "Fereastra secretă" 2004 cu actorii Johnny Depp, John Turturro și Maria Bello. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Secret Window".




Descrierea filmului Fereastra secretă:
Deşi ştie că ar trebui să fie în faţa calculatorului scriind o carte nouă, sau cel puţin să îşi plimbe câinele pe malul lacului strălucitor de lângă cabana sa modestă, autorul de succes Mort Rainey (Johnny Depp) doarme pe canapeaua sa preferată până la 16 ore pe zi. Trece printr-un divorţ dureros şi tot ceea ce se referă la separare a devenit complicat şi neplăcut. L-a secat de energie şi i-a îndepărtat creativitatea, transformându-l într-un exemplu monumental de blocaj scriitoricesc, făcându-l incapabil chiar şi să alcătuiască o propoziţie.

Apoi, când se pare că lucrurile nu au cum să se mai înrăutăţească, un străin cu probleme psihice, John Shooter (John Turturro) apare în pragul uşii sale şi îl acuză pe Rainey de plagierea unei povestiri care îi aparţine şi cere daune. În ciuda eforturilor lui Rainey de a aplana conflictul, Shooter devine din ce în ce mai insistent şi mai ostil, sugerând o soluţie legală stranie care ar putea include o crimă cu sânge rece.

Inclus cu forţa într-un joc psihologic de-a şoarecele şi pisica, Rainey descoperă că este mai viclean şi mai hotărât decât şi-ar fi imaginat. La final, îşi dă seama că alunecosul Shooter îl cunoaşte mai bine decât se cunoaşte el însuşi.

Actori:
Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello, Gillian Ferrabee, Kyle Allatt, Richard Jutras, Timothy Hutton, Charles S. Dutton, Len Cariou, John Dunn-Hill, Vlasta Vrana, Matt Holland, Bronwen Mantel, Elizabeth Marleau, Kevin Woodhouse, Vito DeFilippo, Sarah Allen, Isabelle Champeau, K.C. Coombs

Regizor:
David Koepp

Genul filmului:
Dramă, Mister, Thriller

Data lansare (SUA): 12 Martie 2004

Trailerul filmului Secret Window (2004) Fereastra secretă


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii