Header Ads Widget

Kraven vânătorul (Film acțiune sf 2023) Kraven the Hunter Trailer și Detalii

Film acțiune sf "Kraven vânătorul" 2023 cu actorii Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe și Ariana DeBose. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Kraven the Hunter".


Despre filmul Kraven vânătorul

Kraven Vânătorul / Kraven the Hunter este un film american cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics cu același nume, produs de Columbia Pictures în asociere cu Marvel Entertainment. Distribuit de Sony Pictures Releasing, se intenționează să fie a patra ediție din Universul Spider-Man (SSU) de la Sony. Filmul a fost regizat de J. C. Chandor și scris de Art Marcum, Matt Holloway și Richard Wenk. Îl are în distribuție pe Aaron Taylor-Johnson în rolul principal, alături de Ariana DeBose, Russell Crowe, Fred Hechinger, Christopher Abbott și Alessandro Nivola.

Kraven Vânătorul / Kraven the Hunter a fost luat în considerare pentru apariții în film de mai multe ori înainte ca Sony să devină interesat de un film independent pentru personaj, ca parte a noului lor univers comun, în 2017. Wenk a fost angajat în august 2018, iar Marcum și Holloway s-au alăturat mai târziu. Chandor a intrat în negocieri pentru regie în august 2020 și a fost confirmat în mai 2021, când a fost ales Aaron Taylor-Johnson. O turnare suplimentară a avut loc la începutul anului 2022, înainte ca filmările să înceapă la sfârșitul lunii martie la Londra, Anglia și să se încheie la jumătatea lunii iunie. Filmările au avut loc și în Islanda și era de așteptat sa aibă loc in Glasgow.


Filmul de acțiune sf Kraven Vânătorul / Kraven the Hunter este programat să fie lansat în Statele Unite pe 6 octombrie 2023. În România, filmul va fi lansat subtitrat în cinematografe în data de 6 octombrie 2023.


Sinopsis la filmul Kraven vânătorul

Imigrantul rus Serghei Kravinoff are misiunea de a demonstra că este cel mai mare vânător din lume.





Distribuție Actori în filmul Kraven vânătorul

Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Ariana DeBose, Christopher Abbott, Alessandro Nivola, Fred Hechinger, Levi Miller, Greg Kolpakchi, Robert Ryan, Dritan Kastrati, Rachel Handshaw, Murat Seven, Will Bowden, Jessica Zhou, Sachiko Yokoyama, Tianyi Kiy, Al Nedjari, Luke Dixey, Judy Blackett, Valerie Hazan, Stephane Fichet, Stephen Hulse, Peter Watson

Regizor
J.C. Chandor

Scenarist
Art Marcum, Matt Holloway, Richard Wenk

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2023

Data de lansare
6 octombrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
6 octombrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Kraven the Hunter titlul original, Kraven vânătorul titlul în România

Este filmul Kraven vânătorul pe Netflix?

Din păcate filmul Kraven vânătorul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Kraven vânătorul

Kraven Vânătorul este povestea viscerală despre cum și de ce a apărut unul dintre cei mai emblematici răufăcători ai Marvel. Situat înaintea vendetei sale notorii cu Spider-Man, Aaron Taylor-Johnson joacă rolul personajului titular al filmului cu rating R.


Trailer subtitrat la filmul Kraven vânătorul (2023) Kraven the Hunter


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Kraven vânătorul (2023) cu actorii Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Christopher Abbott, Ariana DeBose, Alessandro Nivola, Fred Hechinger, Levi Miller și Greg Kolpakchi și regizat de J.C. Chandor.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii