Header Ads Widget

Teen Wolf: The Movie (Film acțiune 2023) Un vârcolac adolescent: Filmul Trailer și Detalii

Film acțiune și fantastic "Teen Wolf: The Movie" 2023 cu actorii Tyler Posey, Crystal Reed și Tyler Hoechlin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Teen Wolf: The Movie".


Despre filmul Teen Wolf: The Movie

Teen Wolf: The Movie / Un vârcolac adolescent: Filmul este un film thriller american supranatural pentru adolescenți, regizat de Russell Mulcahy și scris de Jeff Davis. Filmul este o continuare a serialului MTV Teen Wolf în care majoritatea distribuției își reia rolurile, inclusiv Tyler Posey, Crystal Reed, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Colton Haynes, Shelley Hennig, Dylan Sprayberry, Linden Ashby, Melissa Ponzio și JR Bourne. Filmul îl urmărește pe vârcolacul Scott McCall (Posey) în timp ce își protejează orașul din California de o nouă amenințare.


Filmul de acțiune și și suspans Teen Wolf: The Movie (Un vârcolac adolescent: Filmul) este programat să fie lansat pe platforma de streamng Paramount+ pe 26 ianuarie 2023. De asemenea, va servi ca punct de plecare pentru un viitor serial de televiziune fără legătură, Wolf Pack, bazat pe un roman al lui Edo van Belkom.


Sinopsis la filmul Teen Wolf: The Movie

A apărut un rău terifiant, lupii urlă încă o dată, dar numai un vârcolac precum Scott McCall poate să adune ambii aliați noi și să reunească prietenii de încredere pentru a lupta împotriva a ceea ce ar putea fi cel mai puternic și mai mortal inamic.





Distribuție Actori în filmul Teen Wolf: The Movie

Tyler Posey, Crystal Reed, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Colton Haynes, Shelley Hennig, Dylan Sprayberry, Seth Gilliam, Ian Bohen, JR Bourne, Ryan Kelley, Benjamin Wadsworth, Linden Ashby, Melissa Ponzio, Vince Mattis, Orny Adams, Khylin Rhambo, Amy L. Workman, Adam Fristoe, Carolina Montenegro, Manuel Rafael Lozano, Mason Douglas, Nobi Nakanishi, McKayla Blackstone, Peyton Adkins, Ryan Austin Bryant, Shelley Jane

Regizor
Russell Mulcahy

Scenarist
Jeff Davis

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Fantastic, Filme 2023

Data de lansare
26 ianuarie 2023 pe platforma de streamng Paramount+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Teen Wolf: The Movie titlul original, Un vârcolac adolescent: Filmul titlul în România

Este filmul Teen Wolf: The Movie pe HBO Max

Din păcate filmul Teen Wolf: The Movie încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Teen Wolf: The Movie pe Netflix?

Din păcate filmul Teen Wolf: The Movie încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Teen Wolf: The Movie

O lună plină răsare în Beacon Hills și odată cu ea a apărut un rău terifiant. Lupii urlă din nou, cerând întoarcerea Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes și orice alt schimbător de forme în noapte. Dar, doar un vârcolac precum Scott McCall, care nu mai este adolescent, dar încă este un Alfa, poate să adune ambii aliați noi și să reunească prietenii de încredere pentru a lupta împotriva a ceea ce ar putea fi cel mai puternic și mai mortal inamic cu care s-au confruntat vreodată.


Trailer la filmul "Teen Wolf: The Movie" 2023 Un vârcolac adolescent: Filmul


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii