Header Ads Widget

Pe urmele ucigașului (Film acțiune thriller 2023) To Catch a Killer Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Pe urmele ucigașului" 2023 cu actorii Shailene Woodley, Ben Mendelsohn și Jovan Adepo. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "To Catch a Killer".


Despre filmul Pe urmele ucigașului

Pe urmele ucigașului / To Catch a Killer (cunoscut și ca Misanthrope) este un thriller american-canadian din 2023, regizat de Damián Szifron după un scenariu scris de Szifron și Jonathan Wakeham. În rolurile principale joacă actorii Shailene Woodley, Ben Mendelsohn, Jovan Adepo și Ralph Ineson. În film, o tânără polițistă din Baltimore talentată, dar tulburată, este recrutată de FBI pentru a ajuta la descrierea și depistarea unui criminal în serie. Filmul marchează debutul lui Szifron în limba engleză.


Filmul de acțiune și dramă Pe urmele ucigașului / To Catch a Killer a fost reintitulat din Misanthrope în To Catch a Killer, iar Vertical Entertainment i-a oferit o lansare limitată în cinematografele americane pe 21 aprilie 2023. Filmul a primit recenzii mixte de la critici.


Sinopsis la filmul Pe urmele ucigașului

Baltimore. Revelion. O polițistă talentată, dar cu probleme (Shailene Woodley) este recrutată de anchetatorul șef al FBI (Ben Mendelsohn) pentru a ajuta la descrierea și depistarea unei persoane tulburate care terorizează orașul.





Distribuție Actori în filmul Pe urmele ucigașului

Shailene Woodley, Ben Mendelsohn, Jovan Adepo, Ralph Ineson, Richard Zeman, Dusan Dukic, Jason Cavalier, Nick Walker, Darcy Laurie, Mark Camacho, Frank Schorpion, Marcello Bezina, Dawn Lambing, Martyne Musau, Adam LeBlanc, Daniel Brochu, Sean Tucker, Maurizio Terrazzano, Arthur Holden, Akotene Chanoine, Patrick Abellard, Michael Cram

Regizor
Damián Szifron

Scenarist
Damián Szifron, Jonathan Wakeham

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Filmul a avut premiera duminică 20 august 2023 pe postul de televiziune FilmNow

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
To Catch a Killer titlul original, Pe urmele ucigașului titlul în România, Misanthrope - titlu vechi

Este filmul Pe urmele ucigașului pe Netflix?

Din păcate filmul Pe urmele ucigașului încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Pe urmele ucigașului

Eleanor este un ofițer tânăr și talentat și cu probleme din cadrul Departamentului de Poliție din Baltimore, care se luptă cu demonii trecutului ei, când este recrutată de Lammark, investigatorul șef al FBI, pentru a ajuta la descrierea și depistarea unui lunetist care comite o serie de împușcături în masă aparent fără legătură. În timp ce poliția și FBI lansează o vânătoare de oameni la nivel național, ei sunt dezamăgiți la fiecare pas de comportamentul fără precedent al criminalului. Având în vedere psihicul ei torturat, Eleanor poate fi singura persoană care poate înțelege mintea atacatorului și să-l aducă în fața justiției.


Trailer la filmul Pe urmele ucigașului (2023) To Catch a Killer



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii