Header Ads Widget

Thor: Love and Thunder (Film marvel 2022) Thor 4. Iubire și tunete Trailer subtitrat și detalii

Trailer subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf "Thor 4. Iubire și tunete" 2022 cu actorii Chris Hemsworth, Natalie Portman și Tessa Thompson. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Thor: Love and Thunder".

Despre filmul Thor 4: Love and Thunder:
Thor. Iubire și tunete / Thor: Love and Thunder este un film american cu super eroi bazat pe personajul Thor din benzile desenate Marvel Comics, produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Se dorește a fi continuarea directă a lui Thor: Ragnarok (2017) și al 29-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul este regizat de Taika Waititi, care a scris scenariul împreună cu Jennifer Kaytin Robinson și îi are în distribuție pe Chris Hemsworth în rolul lui Thor, alături de Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale, Chris Pratt, Jaimie Alexander, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn, Jeff Goldblum și Vin Diesel.

Până în ianuarie 2018, Chris Hemsworth și Taika Waititi discutaseră planurile pentru o continuare a lui Ragnarok. Love and Thunder a fost anunțat oficial în iulie 2019, cu Chris Hemsworth, Taika Waititi, Tessa Thompson și Natalie Portman – care nu au apărut în Ragnarok – toți atașați să revină la franciză. Taika Waititi a spus că filmul va adapta elemente din cartea de benzi desenate Mighty Thor, și vede personajul lui Natalie Portman, Jane Foster, preluând manta și puterile lui Thor în timp ce suferă de cancer. Jennifer Kaytin Robinson s-a alăturat filmului în februarie 2020, Taika Waititi descriindu-l mai târziu ca un film de dragoste. Filmările au început în ianuarie 2021 la Sydney, Australia și s-au încheiat la începutul lunii iunie.

Filmul Thor. Iubire și tunete / Thor: Love and Thunder este programat să fie lansat în Statele Unite pe 8 iulie 2022, ca parte a fazei a patra a Universului Cinematografic Marvel (MCU).

Sinopsis:



Distribuție Actori: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Chris Pratt, Dave Bautista, Russell Crowe, Christian Bale, Karen Gillan, Jeff Goldblum, Vin Diesel, Sean Gunn, Jaimie Alexander, Taika Waititi, Pom Klementieff, Mark Casimir Dyniewicz Jr., Jason Jago, Matt Damon, Melissa McCarthy, Sam Neill, Luke Hemsworth, Simon Russell Beale, Elsa Pataky

Regizor: Taika Waititi

Scenarist: Jennifer Kaytin Robinson, Taika Waititi

Genul filmului: Actiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel, Filme 2022

Data de lansare: 8 Iulie 2022 în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca: Thor 4, Thor. Iubire și tunete titlul în română

Descriere film Thor. Iubire și tunete / Thor: Love and Thunder:
Continuarea la filmul Thor: Ragnarok și al patrulea film din saga Thor.

Trailer la filmul "Thor: Love and Thunder" - 2022 Thor. Iubire și tunete
Astăzi a apărut trailerul oficial al filmului de acțiune sf cu super eroi Thor. Love & Thunder, cunoscut și ca Thor 4. Îl puteți viziona mai jos.


Trailer subtitrat la filmul "Thor: Love and Thunder" - 2022 Thor. Iubire și tunete

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii