Header Ads Widget

The Ghost Within (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror "The Ghost Within" 2023 cu actorii Michaela Longden, Rebecca Phillipson și Tom Millen. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Ghost Within".


Despre filmul The Ghost Within

The Ghost Within este un film de groază și suspans din 2023 regizat de Lawrence Fowler după un scenariu scris împreună cu Geoff Fowler. Filmul îi are în distribuție pe actorii Michaela Longden, Rebecca Phillipson, Tom Millen, Victor Mellors, Simon Davies, Sarah Alexandra Marks, Honor Davis-Pye, Georgina Jane, Philip Ridout, Stewart Magrath, Alice Thoma și Bethany-Julianne Kerr.


Filmul horror și thriller The Ghost Within este produs de compania Fowler Media și este programat să fie lansat în 2023.


Sinopsis la filmul The Ghost Within

O femeie revine la casa familiei, disperată să descopere cine a ucis-o pe sora ei cu 20 de ani în urmă.





Distribuție Actori în filmul The Ghost Within

Michaela Longden, Rebecca Phillipson, Tom Millen, Victor Mellors, Simon Davies, Sarah Alexandra Marks, Honor Davis-Pye, Georgina Jane, Philip Ridout, Stewart Magrath, Alice Thoma, Bethany-Julianne Kerr, Ivy Deakin, Nick Bailey, Max Easton

Regizor
Lawrence Fowler

Scenarist
Geoff Fowler, Lawrence Fowler

Genul filmului
Horror, Filme 2023

Data de lansare
2023

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Ghost Within titlul original, The Ghost Within titlul în România

Este filmul The Ghost Within pe Netflix?

Din păcate filmul The Ghost Within încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Ghost Within

O tânără își vizitează casa familiei disperată să-l descopere pe ucigașul surorii ei, Evie, cu 20 de ani în urmă. După o serie de întâlniri terifiante cu fantoma lui Evie la 21:09, Margot știe că trebuie să lupte pentru a afla adevărul odată pentru totdeauna.


Trailer la filmul The Ghost Within (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii