Header Ads Widget

Operațiunea Fortune - Urzeala Războiului (Film acțiune 2022) Operation Fortune: Ruse de guerre

Film de acțiune și comedie "Operațiunea Fortune - Urzeala Războiului" 2022 cu actorii Jason Statham, Aubrey Plaza și Josh Hartnett. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Operation Fortune: Ruse de guerre".



Despre filmul Operațiunea Fortune - Urzeala Războiului: Operațiunea Fortune - Urzeala Războiului / Operațiunea Fortune: Ruse de guerre este o viitoare comedie americană de spionaj regizată de Guy Ritchie și scrisă de Ivan Atkinson și Marn Davies. În roluri principale îi găsim pe Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone și Hugh Grant.

Filmul este programat să fie lansat în Statele Unite pe 21 ianuarie 2022, de către STXfilms.

Premisă: Super spionul Orson Fortune și echipa sa de agenți de top îl recrutează pe cel mai mare star de cinema de la Hollywood, Danny Francesco, pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire și anume să-l oprească pe vânzătorul miliardar de arme Greg Simmonds să vândă o nouă tehnologie mortală de arme care amenință să tulbure ordinea mondială.



Distribuție Actori în filmul Operațiunea Fortune - Urzeala Războiului:
Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone, Hugh Grant, Kaan Urgancioglu, Max Beesley, Eugenia Kuzmina, Lourdes Faberes, Peter Ferdinando, Sam Douglas, Conor MacNeill, Oliver Maltman, Vincent Wang, Antonio Bustorff

Regizor: Guy Ritchie

Scenarist: Ivan Atkinson, Marn Davies

Genul filmului: Acțiune, Comedie, Thriller, Filme 2022

Data de lansare: 21 Ianuarie 2022 în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca: Five Eyes, Operation Fortune

Descriere film Operațiunea Fortune - Urzeala Războiului:
În filmul Operațiunea Fortune - Urzeala Războiului / Operation Fortune: Ruse de guerre, super-spionul Orson Fortune (Jason Statham) trebuie să urmărească și să oprească vânzarea unei noi tehnologii mortale de arme folosite de agentul miliardar de arme Greg Simmonds (Hugh Grant). Făcând echipă fără tragere de inimă cu unii dintre cei mai buni agenți ai lumii (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), Fortune și echipa sa îl recrutează pe cel mai mare star de film de la Hollywood, Danny Francesco (Josh Hartnett), pentru a-i ajuta în misiunea lor sub acoperire de a salva lumea.

Trailer subtitrat la filmul Operațiunea Fortune - Urzeala Războiului (2022) Operation Fortune: Ruse de guerre

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și comedie Operațiunea Fortune - Urzeala Războiului / Operation Fortune: Ruse de guerre (2022) cu actorii Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone, Hugh Grant, Kaan Urgancioglu și Max Beesley și regizat de Guy Ritchie.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii