Header Ads Widget

Vorbește cu mine (Film horror 2022) Talk to Me Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Vorbește cu mine" 2022 cu actorii Sophie Wilde, Joe Bird și Alexandra Jensen. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Talk to Me".


Despre filmul Vorbește cu mine

Vorbește cu mine / Talk to Me este un film de groază supranatural australian din 2022, regizat de Danny și Michael Philippou, în debutul lor în regie, și scris de Danny Philippou și Bill Hinzman după un concept de Daley Pearson. Filmul o are în distribuție pe Sophie Wilde în rolul unei tinere care se implică în supranatural în urma unei ședințe de spiritism cu o mână îmbălsămată. În roluri secundare apar Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji, Miranda Otto, Zoe Terakes, Chris Alosio, Marcus Johnson și Alexandria Steffensen.

În 2017, James Wan a discutat despre posibilitatea unei continuare a filmului Călugărița: Misterul de la mănăstire / The Nun, iar până în 2019, Safran a dezvăluit că filmul se afla la început de dezvoltare. Cooper a fost angajat inițial ca unic scenarist pentru film, înainte ca Goldberg și Naing să contribuie ca scenariști la versiunea finală a scenariului. Chaves, care a regizat două filme anterioare în universul The Conjuring, Blestemul femeii care plânge / The Curse of La Llorona (2019) și Trăind printre demoni: E mâna diavolului / The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021), a fost anunțat că va regiza filmul. Filmările au început în octombrie 2022 în Franța.


Filmul horror și thriller Vorbește cu mine / Talk to Me a avut o proiecție în avanpremieră la Festivalul de film de la Adelaide din 2022, urmată de premiera mondială la Festivalul de Film Sundance din 2023, pe 22 ianuarie 2023. Este programat să fie lansat în cinematografe în Australia pe 27 iulie 2023 și pe 22 septembrie 2023 subtitrat în cinematografele din România.


Sinopsis la filmul Vorbește cu mine

Când un grup de prieteni descoperă cum să evoce spirite folosind o mână îmbălsămată, ei devin atrași de noul fior, până când unul dintre ei merge prea departe și dezlănțuie forțe supranaturale terifiante.





Distribuție Actori în filmul Vorbește cu mine

Sophie Wilde, Joe Bird, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Miranda Otto, Marcus Johnson, Alexandria Steffensen, Zoe Terakes, Chris Alosio, Ari McCarthy, Sunny Johnson, James Oliver, Cass Cumerford, Jett Gazley, Kit Erhart-Bruce, Hamish Phillips, Kidaan Zelleke, Sarah Brokensha, Jayden Davison, Jodie Dry, Oscar Wangel, Jem O'Callaghan, Michael Harpas, Frances Cassar, Harli Ames, Kerry Reid, Robin Northover, David Simmons, Ava Stenta, Nicole Tiele, Sarah Baber, Mark Duncan, Thomas Gardner, Jason Moore

Regizor
Danny Philippou, Michael Philippou

Scenarist
Danny Philippou, Bill Hinzman

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
30 octombrie 2022 la Adelaide Film Festival, 27 iulie 2023 în cinematografele australiene

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Talk to Me titlul original, Vorbește cu mine titlul în România

Este filmul Vorbește cu mine pe Netflix?

Din păcate filmul Vorbește cu mine încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Vorbește cu mine

Când un grup de prieteni descoperă cum să evoce spirite folosind o mână îmbălsămată, ei devin captivați de noul fior, până când unul dintre ei merge prea departe și deschide ușa către lumea spiritelor obligându-i să aleagă în cine să aibă încredere: morții sau cei în viaţă.


Trailer la filmul Vorbește cu mine (2022) Talk to Me


Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror Vorbește cu mine (2022) cu actorii Sophie Wilde, Joe Bird, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Miranda Otto, Marcus Johnson, Alexandria Steffensen și Zoe Terakes și regizat de Danny Philippou.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii