Header Ads Widget

300 (Film 2006) - 300 - Eroii de la Termopile

Film 2006 "300" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "300 - Eroii de la Termopile". Actorii principali in filmul "300" sunt: Gerard Butler si Lena Headey.

Actori: Gerard Butler, Lena Headey, Rodrigo Santoro, Dominic West, David Wenham, Vincent Regan, Michael Fassbender, Tom Wisdom, Andrew Pleavin

Regizor: Zack Snyder

Scenaristi: Zack Snyder, Kurt Johnstad

Genul filmului: Actiune, Aventuri, Drama, Razboi

Data de lansare:
In America - 9 Martie 2007
In Romania - 23 Martie 2007

Tip Ecran: wide

AKA: 300 Spartali

Producator: Warner Bros., Legendary Pictures, Virtual Studios

In 2014 s-a realizat si partea a doua a acestui fim. Se numeste 300: Rise of an Empire / 300: Ascensiunea unui imperiu si ii are in rolurile principale pe Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton si Andrew Tiernan.

Descriere film: "300" este o evocare feroce a Bataliei antice de la Termopile in care Regele Leonidas (Gerard Butler) si 300 de spartani au luptat pana la moarte impotriva lui Xerxes si a armatei sale masive de persani. Infruntand sanse de nebiruit, vitejia si sacrificiul lor inspira toti grecii sa se uneasca impotriva dusmanului lor persan, lucru extrem de important pentru pastrarea democratiei.

Inspirat de opera desenatorului Frank Miller, creatorul "Sin City", "300" este o aventura epica despre pasiune, curaj, libertate si sacrificiu intrupate de luptatorii spartani care au dus una dintre cele mai mari lupte din istorie. Co-scris si regizat de Zack Snyder ("Dawn of the Dead"), filmul aduce aclamatul roman grafic al lui Miller la viata combinand actiunea vie cu fundale virtuale care capteaza versiunea sa a acestei povesti istorice antice.

Filmul il are in rolul principal pe Gerard Butler ("Phantom of the Opera"), Lena Headey ("The Brothers Grimm"), David Wenham (trilogia "The Lord of the Rings") si Dominic West ("The Forgotten"). Scenariul este scris de Zack Snyder & Kurt Johnstad si Michael B. Gordon, pe baza romanului grafic al lui Frank Miller si Lynn Varley.

Trailerul filmului 300 - 2006 - Strada Cloverfield 10

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii