Header Ads Widget

The Siege of Robin Hood (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și aventuri online "The Siege of Robin Hood" 2022 cu actorii Paul Allica, Kahli Williams și John Fallon. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Siege of Robin Hood".


Despre filmul The Siege of Robin Hood

TThe Siege of Robin Hood este un film de acțiune, aventuri și fantezie australian din 2022, regizat de Paul Allica după un scenariu scris împreună cu Don Macnab-Stark. În film, după ce șeriful nemilos din Nottingham ordonă un atac brutal asupra familiei sale, un tânăr pe nume Robin jură răzbunare sângeroasă asupra bărbaților responsabili, jurând că va reda libertatea celor prinși sub dominația opresivă a tărâmului. În rolurile principale îi găsim pe actorii Paul Allica, Kahli Williams, John Fallon, Dave Beamish, David Macrae, Claire Duncan, Steve Young, Peter Roordink, Matthew Keating, Keanu Gonzalez, Lincoln Barros și Claudine Dearn.


Filmul australian de acțiune și aventuri "The Siege of Robin Hood" este produs Alpha Rush Productions și este programat să fie lansat pe 3 Iunie 2022 limitat în cinematografe și pe 7 Iunie 2022 pe internet.


Sinopsis la filmul The Siege of Robin Hood

Când soldații șerifului din Nottingham îi atacă brutal familia, un tânăr pe nume Robin jură să se răzbune sângeros împotriva bărbaților responsabili. El recrutează o echipă de proscriși, neonformiști și războinici fugari, fiecare având o ranchiună pe care să o rezolve cu șeriful și o abilitate de luptă extremă pe care să o egaleze. Împreună elaborează un plan pentru a se răzbuna și pentru a odihni fantomele trecutului său.





Distribuție Actori în filmul The Siege of Robin Hood

Paul Allica, Kahli Williams, John Fallon, Dave Beamish, David Macrae, Claire Duncan, Steve Young, Peter Roordink, Matthew Keating, Keanu Gonzalez, Lincoln Barros, Claudine Dearn, Sophie Hardy, Tom McCathie, Billy Smedley, Barry Stones, Marc Natoli, Jacob Fyfe, Wallis Murphy-Munn, Nina Laevski, Blake Waldron, Monika Thomas, Alexander Gavioli, Karen Watson, Chase Day, Chris Fogwill, Micah Hodge, Jake Crawford, Phillip Leitch, Keith Day, James Morrison, Chris Marion, Hannah Gridley, Zac Spielvogel

Regizor
Paul Allica

Scenarist
Paul Allica, Don Macnab-Stark

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
3 Iunie 2022 limitat în cinematografe, 7 Iunie 2022 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Siege of Robin Hood titlul original

Este filmul The Siege of Robin Hood pe HBO Max

Din păcate filmul The Siege of Robin Hood încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Siege of Robin Hood pe Netflix?

Din păcate filmul The Siege of Robin Hood încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Siege of Robin Hood

Este o perioadă de haos și tiranie. Odinioară marea națiune a Angliei este în descompunere și în pragul revoluției. Oamenii au nevoie de un erou care să se ridice și să lupte pentru a restabili libertatea de la dominația opresivă a tărâmurilor. Când soldații șerifului din Nottingham îi atacă brutal familia, un tânăr pe nume Robin jură să se răzbune sângeros împotriva bărbaților responsabili. Dar acesta nu este un război pe care îl poate câștiga singur. Consiliat și îndrumat de misticul vrăjitor retras Merlin, Robin trebuie să recruteze o echipă de proscriși, beconformiști și războinici fugari. Fiecare are o ranchiună de rezolvat cu șeriful si o abilitate de luptă extrema de egalat. Lucrând împreună, ei asediează paznicii coroanei și taxele nedrepte, îi ajută pe cei fără speranță și îi adună pe săteni pentru un asalt total asupra castelului. Când Robin este capturat, prietenii lui trebuie să elaboreze un plan de salvare, oferindu-i oportunitatea de care are nevoie să se răzbune și, în cele din urmă, să odihnească fantomele trecutului său. THE SIEGE OF ROBIN HOOD duce legenda pe care o cunoașteți într-o nouă direcție emoționantă, amestecând aventura, comedia și acțiunea de mare impact și chiar și un strop de romantism.


Trailer la filmul "The Siege of Robin Hood" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii