Header Ads Widget

Corpse Bride (2005) Mireasa moartă cu Johnny Depp, Helena Bonham Carter si Emily Watson

Mireasa moarta (2005) Corpse Bride

Pe scurt despre filmul Corpse Bride: Când un mire timid își repetă jurămintele de nuntă în prezența involuntară a unei tinere decedate, ea se ridică din mormânt presupunând că s-a căsătorit cu ea.



Descriere film:
Mireasa moartă a lui Tim Burton te poartă într-o călătorie în Lumea Întunericului, în tradiţia romantică a filmelor clasice de tipul "Eduard, Mâini de Foarfece" şi "Coşmarul dinaintea Crăciunului".

Acţiunea este plasată în secolul al 19-lea, într-un sat european, urmărind povestea lui Victor (voce - Johnny Depp), un tânăr care se pare că este sortit să se căsătorească cu Mireasa Moartă (voce - Helena Bonham Carter) în timp ce adevărata sa mireasa, Victoria (voce - Emily Watson) rămâne în lumea celor vii.

Viaţa în Lumea Morţilor pare mult mai animată decât este ea descrisă în poveşti, iar Victor descoperă că nu există nimic în lumea asta - sau în cea de dincolo - care să îl despartă de adevărata dragoste.

Este o poveste despre optimism, dragoste şi o descriere a vieţii de dincoace şi a celei de dincolo aşa cum numai Burton poate să o facă.

Actori:
Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Emily Watson, Deep Roy, Tracey Ullman, Albert Finney, Paul Whitehouse, Joanna Lumley, Richard E. Grant, Christopher Lee, Michael Gough, Jane Horrocks, Enn Reitel, Deep Roy, Danny Elfman, Stephen Ballantyne, Lisa Kay

Regizor:
Mike Johnson, Tim Burton

Genul filmului:
Comedie, Animatie, Fantastic, Muzical, Romantic, Dragoste

Data lansare (SUA): 16 Septembrie 2005

Trailerul filmului Corpse Bride (2005) Mireasa moartă


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii