Header Ads Widget

Lamborghini: Omul din spatele legendei (Film biografic 2022) Lamborghini: The Man Behind the Legend Trailer și Detalii

Film biografic și sport "Lamborghini: Omul din spatele legendei" 2022 cu actorii Frank Grillo, Mira Sorvino și Gabriel Byrne. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Lamborghini: The Man Behind the Legend".


Despre filmul Lamborghini: Omul din spatele legendei

Lamborghini: Omul din spatele legendei / Lamborghini: The Man Behind the Legend este un film dramă biografic american din 2022, scris și regizat de Robert Moresco și cu Frank Grillo în rolul antreprenorului italian Ferruccio Lamborghini. În alte roluri ale distribuției filmului îi găsim pe actorii Mira Sorvino, Eliana Jones, Gabriel Byrne, Giorgia Pagliacci, Francesca Tizzano, Hannah van der Westhuysen, Chiara Primavesi, Giorgio Cantarini, Leonardo Cecchi și Ema Kovac.


Filmul biografic sportiv Lamborghini: Omul din spatele legendei / Lamborghini: The Man Behind the Legend a fost lansat în cinematografe selectate din Statele Unite pe 18 noiembrie 2022, de către Lionsgate, iar în România, filmul va avea premiera pe 30 decembrie 2022 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Lamborghini: Omul din spatele legendei

Cu câștigătorii premiului Oscar Mira Sorvino și scenaristul filmului Crash, acest film biografic palpitant și de mare viteză spune povestea geniului inventator auto Ferruccio Lamborghini (Frank Grillo, „Kingdom”, „Boss Level”). Toată viața lui Ferruccio a visat să-și învingă rivalul de multă vreme Enzo Ferrari (Gabriel Byrne, „Războiul lumilor”) – iar viitorul mare premiu de la Geneva ar putea fi șansa lui de a trece definitiv pe lângă Ferrari. Dar poate Ferruccio să-și pregătească vehiculul netestat pentru victorie în competiție la doar câteva luni distanță? Cursa a început!





Distribuție Actori în filmul Lamborghini: Omul din spatele legendei

Frank Grillo, Mira Sorvino, Eliana Jones, Gabriel Byrne, Giorgia Pagliacci, Francesca Tizzano, Hannah van der Westhuysen, Chiara Primavesi, Giorgio Cantarini, Leonardo Cecchi, Ema Kovac, Dan Matteucci, Patrick Brennan, Fortunato Cerlino, Romano Reggiani, Tommaso Basili, Luca Riemma, Francesca De Martini, Elles Case, Loris Loddi, Matteo Leoni, Leonardo Salerni, Andrea Bruschi, Gian Franco Tordi, Nicoletta Cefaly, Guido Di Lorenzo, Shyann Yan

Regizor
Bobby Moresco

Scenarist
Bobby Moresco

Genul filmului
Biografic, Dramă, Sport, Filme 2022

Data de lansare
18 noiembrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
30 decembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Lamborghini: The Man Behind the Legend titlul original, Lamborghini: Omul din spatele legendei titlul în România

Este filmul Lamborghini: Omul din spatele legendei pe HBO Max

Din păcate filmul Lamborghini: Omul din spatele legendei încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Lamborghini: Omul din spatele legendei pe Netflix?

Din păcate filmul Lamborghini: Omul din spatele legendei încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Lamborghini: Omul din spatele legendei

Amplasată pe fundalul Italiei postbelice, această poveste oglindește transformarea complexă a patriei sale. De la începuturile modeste ale lui Lamborghini în construirea de tractoare până la rivalitatea infamă pe care a împărtășit-o cu Enzo Ferrari, geniul său de neegalat l-a făcut o adevărată vedetă în industria auto. Cu toate acestea, pasiunile sale au aprins și tulburări emoționale în viața lui personală, care a fost plină atât de romantism, cât și de tragedie. Povestită printr-un stil narativ bine construit și un design vizual imaginativ, "Lamborghini - Legenda" este povestea adevărată a omului din spatele mașinii.


Trailer la filmul "Lamborghini: Omul din spatele legendei" 2022 Lamborghini: The Man Behind the Legend

Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Lamborghini: Omul din spatele legendei (2022) cu actorii Frank Grillo, Mira Sorvino, Eliana Jones, Gabriel Byrne, Giorgia Pagliacci, Francesca Tizzano, Hannah van der Westhuysen, Chiara Primavesi, Giorgio Cantarini, Leonardo Cecchi și Ema Kovac și regizat de Bobby Moresco.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii