Header Ads Widget

Om vs. albină (Serial comedie Netflix 2022) Man vs. Bee trailer și detalii

Serial Netflix de comedie "Om vs. albină" 2022, cu actorii Rowan Atkinson, Pino Maiello și Claudie Blakley. Trailer subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Om vs. albină".


Despre serialul Netflix, Om vs. albină

Om vs. albină / Man vs. Bee este un serial de televiziune de comedie britanic din 2022, creat și scris de Rowan Atkinson și William Davies. Serialul este format din nouă episoade, fiecare dintre ele regizat de David Kerr. Actorul Rowan Atkinson joacă rolul unui bărbat ghinionist care se trezește implicat într-o luptă cu o albină în timp ce stă la conacul modern al unui cuplu bogat. Jing Lusi, Claudie Blakley, Tom Basden, Julian Rhind-Tutt, Greg McHugh și India Fowler apar și ei în serial.


Serialul Om vs. albină / Man vs. Bee este produs de compania HouseSitter Productions și a avut premiera pe Netflix pe 24 iunie 2022, primind recenzii în general pozitive din partea criticilor.


Sinopsis serial Om vs. albină

Un bărbat se trezește în război cu o albină în timp ce stă într-un conac de lux. Cine va câștiga și ce prejudicii ireparabile vor fi făcute în acest proces?






Actorii principali ai serialului Om vs. albină

Rowan Atkinson (aka Mr. Bean), Pino Maiello, Claudie Blakley, Jing Lusi, India Fowler, Julian Rhind-Tutt, Tom Basden, Daniel Fearn, Christian Alifoe, Gediminas Adomaitis, Greg McHugh, Chizzy Akudolu, Aysha Kala, Phil Cornwell, Daniel Cook, Hannah Bourne, Yasmine Holness-Dove, Brendan Murphy


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: David Kerr

Creatori: Rowan Atkinson, Will Davies

Genul filmului serial: Comedie, Familie, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 9 episoade

Data de lansare serial: 24 iunie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 24 iunie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Man vs. Bee titlul original, Om vs. albină titlul în română

Producători: HouseSitter Productions

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Marea Britanie

Este serialul Om vs. albină pe Netflix?

Da, serialul "Om vs. albină" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat începând cu 24 iunie 2022 aici pe Netflix.


Descriere serial Om vs. albină:

Un serial de comedie în care nătăflețul tată Trevor se războiește cu o albină într-o vilă luxoasă pe care o are în grijă, dar nu reușește decât să complice totul.


Trailer la serialul Om vs. albină (2022) Man vs. Bee

Trailerul subtitrat în limba română la filmul serial de comedie Om vs. albină (2022), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii