Header Ads Widget

In the Land of Saints and Sinners (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "In the Land of Saints and Sinners" 2023 cu actorii Liam Neeson, Ciaran Hinds și Kerry Condon. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "In the Land of Saints and Sinners".


Despre filmul In the Land of Saints and Sinners

In the Land of Saints and Sinners (tradus în română: În Țara sfinților și a păcătoșilor) este un film thriller de acțiune irlandez regizat de Robert Lorenz și scris de Mark Michael McNally și Terry Loane. Filmul îl are în rolul principal pe Liam Neeson, alături de alți actori irlandezi, printre care Ciarán Hinds, Kerry Condon și Jack Gleeson. Aceasta este a doua colaborare a lui Liam Neeson cu Robert Lorenz după filmul din 2021 The Marksman: În bătaia puștii. În film, un asasin proaspăt pensionat este atras într-un joc letal de-a șoarecele și pisica cu un trio de teroriști răzbunători.


Filmul de acțiune și suspans In the Land of Saints and Sinners va avea premiera la cel de-al 80-lea Festival Internațional de Film de la Veneția pe 6 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul In the Land of Saints and Sinners

Într-un sat irlandez îndepărtat, un asasin proaspăt pensionat se trezește atras într-un joc letal de-a șoarecele și pisica cu un trio de teroriști răzbunători.





Distribuție Actori în filmul In the Land of Saints and Sinners

Liam Neeson, Ciaran Hinds, Kerry Condon, Jack Gleeson, Sarah Greene, Colm Meaney, Conor MacNeill, Desmond Eastwood, Seamus O'Hara, Bernadette Carty, Mark O'Regan, James Sadat, Valentine Olukoga, Conor Hamill, James P. McKeever, Mark Connolly

Regizor
Robert Lorenz

Scenarist
Terry Loane, Mark Michael McNally

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
6 septembrie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Veneția

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
In the Land of Saints and Sinners - titlul original, In the Land of Saints and Sinners - titlul în România

Este filmul In the Land of Saints and Sinners pe Netflix?

Din păcate filmul In the Land of Saints and Sinners încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului In the Land of Saints and Sinners

Într-un sat irlandez îndepărtat, un asasin epuizat este forțat să lupte pentru mântuire după o viață întreagă de păcate, dar ce preț este dispus să plătească? În țara sfinților și păcătoșilor, unele păcate nu pot fi îngropate.


Trailer la filmul In the Land of Saints and Sinners (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii