Header Ads Widget

The Marksman: În bătaia puștii (Film 2021)

Trailer la filmul de acțiune "The Marksman: În bătaia puștii" 2021 cu Liam Neeson în rolul lui Jim Hanson, un fost soldat care asistă la fuga unei familii de emigranți, de la asasinii cartelului de droguri conduși de nemilosul Mauricio.Actori: Liam Neeson, Teresa Ruiz, Amber Midthunder, Katheryn Winnick, Juan Pablo Raba, Dylan Kenin, Luce Rains

Regizor: Robert Lorenz

Genul filmului: Acţiune, Thriller

Data de lansare: 21 ianuarie 2021

Premiera in Romania: 21 ianuarie 2021

Descriere film The Marksman: În bătaia puștii: Jim Hanson (Liam Neeson), un fermier din Arizona, nu vrea decât să fie lăsat în pace și încearcă să-și câștige existența pe o bucată izolată de teren. Totul se schimbă atunci când fostul soldat Jim Hanson, asistă la fuga emigrantului Miguel (Jacob Perez) în vârstă de 11 ani împreună cu mama lui Rosa (Teresa Ruiz), de la asasinii cartelului de droguri conduși de nemilosul Mauricio (Juan Pablo Raba). Prinsă într-un schimb de focuri, Rosa este rănită mortal și îl imploră pe Jim Hanson să-l ducă pe Miguel la familia ei din Chicago.

Sfidând-o pe fiica lui polițistă Sarah (Katheryn Winnick), Jim Hanson îl scoate pe Miguel din custodia patrulei de frontieră americană și împreună pleacă spre Chicago având pe urme un grup de asasini. Jim și Miguel în ciuda diferențelor dintre ei, dezvoltă o prietenie care părea puțin probabilă. Într-un final, Jim este prins din urmă de asasini și cu ajutorul abilităților lui de fost soldat, dă o luptă pe viață și pe moarte pentru a-l apăra pe băiat.

Trailerul filmului "The Marksman: În bătaia puștii" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii