Header Ads Widget

Good Mourning (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie online "Good Mourning" 2022 cu actorii Megan Fox, Colson Baker și Mod Sun. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Good Mourning".


Despre filmul Good Mourning

Good Mourning este un film de comedie american regizat de Machine Gun Kelly și Mod Suncare au scris și șcenariul filmului. În film, vedete de cinema London Ransom primește un bilet de despărțire de la iubirea vieții lui și o ofertă într-un fim major, în aceeași zi. În distribuția filmului îi găsim pe actorii Colson Baker, Megan Fox, Pete Davidson, Dove Cameron, Machine Gun Kelly, Whitney Cummings, Becky G, Mercy Malick, Jenna Boyd, Zach Villa și Michael Heidemann.


Filmul american "Good Mourning" este produs de companiile Cedar Park Studios și Raven Capital Management, și este programat să fie lansat pe internet în Statele Unite pe 20 mai 2022 de către Open Road Films.


Sinopsis la filmul Good Mourning

Filmul îl urmărește pe London Clash, un star de cinema a cărui lume este răsturnată atunci când trebuie să aleagă între a-și urmări singura dragoste adevărată și a obține un rol principal care îi schimbă viața într-un film major.





Distribuție Actori în filmul Good Mourning

Colson Baker, Mod Sun, Megan Fox, Pete Davidson, Dove Cameron, Machine Gun Kelly, Whitney Cummings, Becky G, Mercy Malick, Jenna Boyd, Zach Villa, Michael Heidemann, Gata, Matthew Jayson Cwern, Bottara Angele, Zach Sowers, Paris Nicole, Andrew Ortenberg, Scott E. Myers, Liran Leo David, Sam Lazarus, Chris Rickett, Brock Everett, John Fantasia, Daniel Holm, Anna Marusich

Regizor
Machine Gun Kelly, Mod Sun

Scenarist
Machine Gun Kelly, Mod Sun

Genul filmului
Comedie, Filme 2022

Data de lansare
20 Mai 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Good Mourning titlul original

Este filmul Good Mourning pe HBO Max

Din păcate filmul Good Mourning încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Good Mourning pe Netflix?

Din păcate filmul Good Mourning încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Good Mourning

GOOD MOURNING îl urmărește pe starul de film London Ransom (Colson Baker). Când se trezește cu un bilet de despărțire de la iubirea vieții sale, lumea lui este dată peste cap. Și momentul nu ar putea fi mai rău, deoarece cea mai importantă întâlnire din cariera lui este programată mai târziu în aceeași zi. Compusă de colegi de cameră haotici și întorsături de situație extrem de imprevizibile, ziua lui London continuă să o ia la vale până când, în cele din urmă, el este forțat să aleagă între a-și urmări singura dragoste adevărată și a obține un rol principal care îi schimbă viața într-un film major.


Trailer la filmul "Good Mourning" 2022


Vezi și trailerul explicit al filmului Good Mourning pe Youtube.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii