Header Ads Widget

Challengers (Film romantic 2024) Trailer și Detalii

Film dramă și romantic "Challengers" 2024 cu actorii Zendaya, Josh O'Connor și Mike Faist. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Challengers".


Despre filmul Challengers

Challengers este un film american de comedie-dramă sportivă romantică regizat de Luca Guadagnino și scris de Justin Kuritzkes. Filmul îi are în distribuție pe Zendaya, Josh O'Connor și Mike Faist. Filmul urmărește trei jucători care s-au cunoscut când erau adolescenți în timp ce concurează într-un turneu de tenis pentru a deveni câștigătorul de Grand Slam de renume mondial și a reaprinde vechile rivalități pe teren și în afara terenului.


Filmul romantic Challengers este programat să fie lansat în Statele Unite și în România pe 26 aprilie 2024, de către Metro-Goldwyn-Mayer.


Sinopsis la filmul Challengers

Povestea o urmărește pe Tashi, o jucătoare de tenis devenită antrenoare care și-a luat soțul, Art, și l-a transformat dintr-un jucător mediocru într-un campion de Grand Slam de renume mondial. Pentru a-l scoate din recenta lui serie de înfrângeri, ea îl pune să joace un eveniment „Challenger” -- aproape de cel mai scăzut nivel al turneului din turul profesionist -- în care se trezește în fața fileului cu Patrick, un jucător cândva promițător, acum de nivel scăzut și fostul lui cel mai bun prieten al lui și fostul iubit al lui Tashi.





Distribuție Actori în filmul Challengers

Zendaya, Josh O'Connor, Mike Faist, Heidi Garza, Jake Jensen, Andre Gadbois, Faith Fay, Wes Meserve, Scottie DiGiacomo, A.J. Lister, Keanu Ham, Sid Jarvis, Christine Dye, Lizzy Kircher, Sam Xu, Charles Massey, Shane T Harris, Emelia Camille Harewood, Courtney Brooks, Connor Murray, Joe Curtin, GeGe Jackson, Carlyne Fournier, Cameen M Copeland, Ian MacGillivray, Elijah Akindolie, Robert Scalisi, Jeremey Dyches, Gay Haubner, Cornel Bradford, Lachlan Boyle, Casey McNeal, Anthony Jerez, Travis Nunes

Regizor
Luca Guadagnino

Scenarist
Justin Kuritzkes

Genul filmului
Dramă, Romantic, Sport, Filme 2023

Data de lansare
26 aprilie 2024 în cinematografele americane

Premiera în România
26 aprilie 2024 subtitrat cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Challengers original, Challengers titlul în România

Este filmul Challengers pe Netflix?

Din păcate filmul Challengers încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Challengers

De la regizorul vizionar Luca Guadagnino, filmul Challengers o are în rolul principal pe Zendaya în rolul lui Tashi Duncan, o fostă minune a tenisului devenită antrenoare și o forță a naturii care nu își cere scuze pentru jocul ei pe teren și în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist - West Side Story), strategia lui Tashi pentru revenirea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O'Connor - The Crown), fost cel mai bun prieten al lui Patrick și fost iubit al lui Tashi. Pe măsură ce trecutul și prezentul lor se ciocnesc, iar tensiunile cresc, Tashi trebuie să se întrebe ce va costa să câștige.


Trailer subtitrat la filmul Challengers (2024)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă romantică Challengers (2024) cu actorii Zendaya, Josh O'Connor, Mike Faist, Heidi Garza, Jake Jensen, Andre Gadbois, Faith Fay, Wes Meserve și Scottie DiGiacomo și regizat de Luca Guadagnino.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii