Header Ads Widget

West Side Story (Trailer Film 2021) Poveste din cartierul de vest

Trailer oficial la filmul dramă și musical "West Side Story" 2021 cu actorii: Ansel Elgort, Rachel Zegler și Ariana DeBose. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Poveste din cartierul de vest".

Pe scurt despre filmul Poveste din cartierul de vest 2021: O adaptare a musicalului din 1957, West Side Story explorează dragostea interzisă și rivalitatea dintre Jets și Sharks, două bande rivale de adolescenți de diferite origini etnice.



Distribuție Actori: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, Josh Andrés Rivera, Ana Isabelle, Corey Stoll, Brian d'Arcy James, Rita Moreno, Curtiss Cook, Kevin Csolak

Regizor: Steven Spielberg

Scenarist: Tony Kushner

Genul filmului: Crime, Dramă, Musical

Data de lansare: 10 Decembrie 2021

Premiera în România: 10 Decembrie 2021

Descriere film West Side Story: Regizat de Steven Spielberg (câștigător al premiului Oscar) și cu un scenariu scris de Tony Kushner (premiat cu Pulitzer și câștigător al premiului Tony), filmul „West Side Story” spune povestea clasică a rivalităților acerbe și a iubirii adolescentine din New York-ul anului 1957.

Vedeți trailer și detalii la filmul West Side Story realizat în 1961 și premiat cu 10 statuete Oscar, inclusiv premiul Oscar pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor, cel mai bun actor în rol secundar și cea mai bună actriță în rol secundar.

Trailer la filmul "West Side Story" - 2021 Poveste din cartierul de vest


Scenă din filmul musical West Side Story (Trailer Film 2021) Poveste din cartierul de vest
Bucurați-vă de o scenă specială din filmul WEST SIDE STORY a lui Steven Spielberg, doar în cinematografe, pe 10 decembrie.


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii