Header Ads Widget

Rachel Zegler

Toate filmele, serialele și biografia actriței Rachel Zegler cunoscută pentru filmele Poveste din cartierul de vest și Albă ca Zăpada.


Biografia actriței Rachel Zegler

Rachel Zegler (nume complet Rachel Anne Zegler) s-a născut pe 3 mai 2001 în Hackensack, New Jersey, SUA și este o actriță și cântăreață americană. Ea și-a făcut debutul în film ca Maria Vasquez în adaptarea cinematografică din 2021 a filmului Poveste din cartierul de vest / West Side Story, regizat de Steven Spielberg și scris de Tony Kushner. Pentru interpretarea ei, Rachel Zegler a primit aprecieri din partea criticilor și a câștigat numeroase premii, inclusiv premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un film muzical sau comedie. Acest premiu a făcut-o prima actriță latino care a câștigat această categorie, precum și cea mai tânără câștigătoare la această categorie, la 20 de ani.

Actrița Rachel Zegler urmează să joace rolul Albă ca Zăpada într-o adaptare live-action a filmului de animație Disney, printre alte proiecte. Ea figurează în clasamentul Forbes 30 Under 30 din 2022.

Filmele și serialele actriței Rachel Zegler


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii