Header Ads Widget

Shazam 2! Furia zeilor (Film acțiune 2023) Shazam 2! Fury of the Gods Trailer și Detalii

Film de acțiune online "Shazam 2! Furia zeilor" 2023 cu actorii Zachary Levi, Rachel Zegler și Adam Brody. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Shazam! Fury of the Gods".


Despre filmul Shazam! Furia zeilor

Shazam! Furia zeilor / Shazam! Fury of the Gods este un film american cu supereroi bazat pe personajul Shazam din revistele DC Comics. Produs de New Line Cinema, DC Films și The Safran Company și distribuit pentru Warner Bros. Pictures, se dorește a fi continuarea filmului Shazam! din 2019 și al 12-lea film din Universul Extins DC (DCEU). Este regizat de David F. Sandberg după un scenariu de Henry Gayden și Chris Morgan și îi are în distribuție pe actorii Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody, Ross Butler, Meagan Good, Lucy Liu, Djimon Hounsou și Helen Mirren. În film, o familie de eroi adolescenți conduși de Billy Batson / Shazam luptă cu fiicele lui Atlas.


O continuare a filmului Shazam! din 2019 a început să fie dezvoltată la scurt timp după lansarea acelui film în aprilie 2019, Gayden revenind ca scriitor. Sandberg și Zachary Levi (Shazam) urmau să se întoarcă până în decembrie. Titlul și restul distribuției au fost confirmate în august 2020, inclusiv Asher Angel în rolul lui Billy Batson. Zegler, Mirren și Liu au fost alese ca fiicele lui Atlas la începutul anului 2021. Filmările au început în luna mai în Atlanta, Georgia și s-au încheiat în august.

Filmul Shazam! Furia zeilor / Shazam! Fury of the Gods este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 17 martie 2023.Filmul va fi lansat în România pe 16 martie 2023 subtitrat în cinematografele românești


Sinopsis la filmul Shazam! Furia zeilor

Adolescentul Billy Batson și frații săi adoptivi, care se transformă în super eroi adulți spunând „Shazam!”, luptă cu fiicele lui Atlas.





Distribuție Actori în filmul Shazam! Furia zeilor

Zachary Levi, Grace Caroline Currey, Rachel Zegler, Adam Brody, Helen Mirren, Lucy Liu, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Meagan Good, Ross Butler, P.J. Byrne, Asher Angel, Marta Milans, D.J. Cotrona, Abby Glover, Ian Chen, Derek Russo, Faithe Herman, Jovan Armand, Kelvin Hodge

Regizor
David F. Sandberg

Scenarist
Henry Gayden, Chris Morgan

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
17 Martie 2023 în cinematografe în Statele Unite ale Americii

Premiera în România
16 Martie 2023 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Shazam! Fury of the Gods titlul original, Shazam! Furia zeilor titlul în română, Shazam 2 titlul alternativ

Este filmul Shazam! Furia zeilor pe HBO Max

Din păcate filmul Shazam! Furia zeilor încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Shazam! Furia zeilor pe Netflix?

Din păcate filmul Shazam! Furia zeilor încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Shazam! Furia zeilor

De la New Line Cinema vine „Shazam! Furia zeilor / Shazam! Fury of the Gods”, care continuă povestea adolescentului Billy Batson care, după ce spune cuvântul magic „SHAZAM!”, este transformat în alter ego-ul său adult de supererou, Shazam.


Trailer subtitrat la filmul "Shazam! Fury of the Gods" 2023 Shazam! Furia zeilor

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și comedie Shazam! Furia zeilor / Shazam! Fury of the Gods (2023) cu actorii Zachary Levi, Grace Caroline Currey, Rachel Zegler, Adam Brody, Helen Mirren, Lucy Liu, Jack Dylan Grazer și Djimon Hounsou și regizat de David F. Sandberg.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii