Header Ads Widget

Exorcistul Papei (Film horror 2023) The Pope's Exorcist Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Exorcistul Papei" 2023 cu actorii Russell Crowe, Franco Nero și Ralph Ineson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Pope's Exorcist".


Despre filmul Exorcistul Papei

The Pope's Exorcist este un film american de groază supranatural regizat de Julius Avery după un scenariu scris de Michael Petroni și Evan Spiliotopoulos. Filmul se bazează pe memoriile lui Amorth, An Exorcist Tells His Story și An Exorcist: More Stories. În distribuția filmului joacă Russell Crowe în rolul părintelui Gabriele Amorth, alături de Daniel Zovatto, Alex Essoe și Franco Nero.


Producția a început în 2020, când Screen Gems a cumpărat drepturile pentru povestea lui Amorth. După o înlocuire regizorală și revizuiri de scenariu, filmările au avut loc din august până în octombrie 2022 în Irlanda. Filmul este programat să fie lansat în Spania pe 5 aprilie 2023, de către Screen Gems și în România pe data de 7 aprilie 2023 subtitrat în cinematografe.


Sinopsis la filmul Exorcistul Papei

Inspirat de dosarele reale ale părintelui Gabriele Amorth, exorcistul șef al Vaticanului (câștigătorul Premiului Oscar Russell Crowe), filmul Exorcistul Papei îl urmărește pe Amorth în timp ce investighează posesiunea terifiantă a unui băiat și ajunge să descopere o conspirație veche de secole a Vaticanului, pe care a încercat cu disperare s-o țină ascunsă.





Distribuție Actori în filmul Exorcistul Papei

Russell Crowe, Alex Essoe, Daniel Zovatto, Franco Nero, Ralph Ineson, Paloma Bloyd, Laurel Marsden, Cornell John, Derek Carroll, Peter DeSouza-Feighoney, River Hawkins, Pablo Raybould, Tom Bonington, Victor Solé, Ryan O'Grady, Alessandro Gruttadauria, Bianca Bardoe, Edward Harper-Jones, Carrie Munro, Ella Cannon, Marc Velasco

Regizor
Julius Avery

Scenarist
Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
5 aprilie 2023 în cinematografele spaniole

Premiera în România
7 aprilie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Pope's Exorcist titlul original, Exorcistul Papei titlul în România

Este filmul Exorcistul Papei pe Netflix?

Din păcate filmul Exorcistul Papei încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Exorcistul Papei

Portretul unei figuri din viața reală, părintele Gabriele Amorth, un preot care a acționat ca exorcist șef al Vaticanului și care a efectuat peste 100.000 de exorcisme în timpul vieții sale. (A murit în 2016, la vârsta de 91 de ani.) Amorth a scris două memorii -- An Exorcist Tells His Story și An Exorcist: More Stories -- și a detaliat experiențele sale în lupta cu Satana și demonii care strânseseră oamenii în răul lor.


Trailer subtitrat la filmul Exorcistul Papei (2023) The Pope's Exorcist


Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror și thriller Exorcistul Papei (2023) cu actorii Russell Crowe, Alex Essoe, Daniel Zovatto, Franco Nero, Ralph Ineson, Paloma Bloyd, Laurel Marsden și Cornell John și regizat de Julius Avery.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii