Header Ads Widget

Exploited (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Exploited" 2022 cu actorii Colin Bates, Sierra McCormick și Makenzie Vega. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Exploited".


Despre filmul Exploited

Exploited este un film thriller american din 2022, regizat de Jon Abrahams după un scenariu de Carl Moellenberg și Anthony Del Negro. Film urmărește un elev de facultate care devine obsedat de fostul proprietar al laptopului său dat de școală. În rolurile principale îi găsim pe actorii Colin Bates, Sierra McCormick, Makenzie Vega, Leah Pipes, Spencer List, Will Peltz, Jordan Ver Hoeve, Kayla Harrity și Kyle Wallen.


Filmul american "Exploited" a fost filmat în Louisville, Kentucky, SUA și a avut premiera mondială pe 28 Ianuarie 2022 în Los Angeles, California, urmând să fie lansat pe DVD pe data de 11 Martie 2022.


Sinopsis la filmul Exploited

Un elev boboc de facultate devine obsedat de fostul proprietar al laptopului său dat de școală.





Distribuție Actori în filmul Exploited

Colin Bates, Sierra McCormick, Makenzie Vega, Leah Pipes, Spencer List, Will Peltz, Jordan Ver Hoeve, Kayla Harrity, Kyle Wallen, Hannah Rose May, Owsley Robinson, Nicholas David King, Anthony Del Negro, Major Dodge, Katherine Morgan, Lisa Thornhill, Steven A. Miller, Taylar Glasgow, Danny Janisse, Karl Licht, Grace Pate

Regizor
Jon Abrahams

Scenarist
Carl Moellenberg, Anthony Del Negro

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
28 Ianuarie 2022 în cinematografele din Statele Unite și pe 11 Martie 2022 pe DVD

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Exploited titlul original

Este filmul Exploited pe HBO Max

Din păcate filmul Exploited încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Exploited pe Netflix?

Din păcate filmul Exploited încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Exploited

În timp ce Brian intră în camera sa de cămin, el descoperă o unitate de memorie care include fișiere ale unui model de cameră web care interacționează cu clienții, dar ultima sesiune se termină cu ceea ce ar putea fi o crimă. Devine obsedat să dezvăluie povestea, dar căutarea lui se complică atunci când se îndrăgostește de colegul său de cameră, care este deja prins. Dispariția misterioasă a modelului webcam capătă un rol voyeurist periculos atunci când triunghiul amoros își găsește viețile manipulate și șantajate.


Trailer la filmul "Exploited" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii