Header Ads Widget

Annabelle (Film 2014)

Film "Annabelle" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Annabelle". Actorii principali in filmul "Annabelle": Annabelle Wallis si Michelle Romano.

Actori: Alfre Woodard, Brian Howe, Michelle Romano, Annabelle Wallis, Tony Amendola

Regizor: John R. Leonetti

Scenaristi: Gary Dauberman

Genul filmului: Horror

Data de lansare:
In America - 3 Octombrie 2014
In Romania - 17 Octombrie 2014

Tip de ecran: normal

Descriere film: Înainte de Trăind printre demoni a fost Annabelle. V-a îngrozit de-a dreptul în ,,Trăind printre demoni”, însă abia acum începe totul pentru Annabelle. Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună.

John Form a găsit cadoul perfect pentru soţia sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpuşă de colecţie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de papuşa sa, Annabelle.

Într-o îngrozitoare noapte casa cuplului este invadată de un grup de satanişti, care îi atacă violent, lăsând în urmă nu doar râuri de sânge şi teroare. Sataniştii au invocat o entitate atât de malefică încât nimic din ceea ce au făcut ei nu se compară cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat întruchipat acum de…Annabelle.


Ce parere ai despre film?


Trailerul filmului "Annabelle" (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii