Header Ads Widget

Annabelle (Film 2014)

Film "Annabelle" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Annabelle". Actorii principali in filmul "Annabelle": Annabelle Wallis si Michelle Romano.

Despre filmul Annabelle

Annabelle este un film american de groază supranatural din 2014, regizat de John R. Leonetti, scris de Gary Dauberman și produs de Peter Safran și James Wan. Este un prequel al filmului Trăind printre demoni / The Conjuring din 2013 și al doilea episod din franciza The Conjuring Universe. Filmul a fost inspirat de povestea unei păpuși pe nume Annabelle, spusă de Ed și Lorraine Warren. Filmul îi are în distribuție pe Annabelle Wallis, Ward Horton și Alfre Woodard.

Filmul horror Annabelle a avut premiera la TCL Chinese Theatre din Los Angeles pe 29 septembrie 2014 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 3 octombrie 2014, de Warner Bros. Pictures și New Line Cinema. Annabelle a primit recenzii negative de la critici, mulți dintre ei simțind că filmul este inferior predecesorului său, dar a fost lăudat pentru atmosfera sa. A fost un succes major de box office, încasând peste 257 de milioane de dolari față de bugetul său de producție de 6,5 milioane de dolari. Un prequel, intitulat Annabelle 2 / Annabelle: Creation, a fost lansat pe 11 august 2017. O continuare, intitulată Annabelle 3 / Annabelle Comes Home, a fost lansată pe 26 iunie 2019.



Actori: Annabelle Wallis, Ward Horton, Tony Amendola, Alfre Woodard, Kerry O'Malley, Brian Howe, Eric Ladin, Ivar Brogger, Geoff Wehner, Gabriel Bateman, Shiloh Nelson, Sasha Sheldon, Camden Singer, Robin Pearson Rose, Keira Daniels, Joseph Bishara, Morganna Bridgers, Paige Diaz, Richard Allan Jones, Michael Laren, Charles Manson, Tree O'Toole, Zach Pappas, Michelle Romano, Christopher Shaw, Trampas Thompson, Amy Tipton

Regizor: John R. Leonetti

Scenaristi: Gary Dauberman

Genul filmului: Horror

Data de lansare:
In America - 3 Octombrie 2014
In Romania - 17 Octombrie 2014

Tip de ecran: normal

Descrierea filmului Annabelle

Înainte de Trăind printre demoni a fost Annabelle. V-a îngrozit de-a dreptul în ,,Trăind printre demoni”, însă abia acum începe totul pentru Annabelle. Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună.

John Form a găsit cadoul perfect pentru soţia sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpuşă de colecţie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de papuşa sa, Annabelle.

Într-o îngrozitoare noapte casa cuplului este invadată de un grup de satanişti, care îi atacă violent, lăsând în urmă nu doar râuri de sânge şi teroare. Sataniştii au invocat o entitate atât de malefică încât nimic din ceea ce au făcut ei nu se compară cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat întruchipat acum de…Annabelle.

Trailer la filmul Annabelle 1 (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii