Header Ads Widget

Emancipation (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Emancipation" 2022 cu actorii Will Smith, Ben Foster și Grant Harvey. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Emancipation".


Despre filmul Emancipation

Emancipation este un thriller de acțiune istoric american din 2022, bazat pe sclavie, regizat de Antoine Fuqua și scris de William N. Collage. În film, un sclav fugar străbate mlaștinile din Louisiana într-o călătorie întortocheată pentru a scăpa de proprietarii de plantații care aproape l-au ucis. Filmul îi are în rolurile principale ale distribuției pe Will Smith și Ben Foster, alături de actori precum Grant Harvey, David Denman, Steven Ogg, Imani Pullum, Charmaine Bingwa, Paul Ben-Victor, Aaron Moten, Mustafa Shakir.


Filmul de acțiune și suspans Emancipation a avut prima sa proiecție la Washington, D.C. pe 1 octombrie 2022. Este programat să fie lansat în cinematografe americane selectate pe 2 decembrie 2022, înainte de a fi lansat pe Apple TV+ pe 9 decembrie.


Sinopsis la filmul Emancipation

După ce a fost biciuit aproape până la moarte, un sclav pe nume Peter evadează dintr-o plantație din Louisiana, depășind vânătorii cu sânge rece, în timp ce se îndreaptă spre nord, unde se alătură Armatei Uniunii. Filmul se bazează pe povestea adevărată a lui Gordon. Fotografii cu spatele său gol, puternic însângerat de la biciuirea unui supraveghetor, au fost publicate în întreaga lume în 1863, dând mișcării aboliționiste dovada cruzimii sclaviei americane.





Distribuție Actori în filmul Emancipation

Will Smith, Ben Foster, Grant Harvey, David Denman, Steven Ogg, Imani Pullum, Charmaine Bingwa, Paul Ben-Victor, Aaron Moten, Mustafa Shakir, Ronnie Gene Blevins, Dave Davis, Jayson Warner Smith, Mark Ashworth, Clyde Risley Jones, Walker Babington, Dan Matteucci, Landon Chase Dubois, Jared Bankens, Tracy Brotherton, Donald Paul, Kasia Trepagnier, Austin Alexander, Britton Webb, Gilbert Owuor, Michael Luwoye, Merah Benoit, Damien D. Smith, Lester Milligan, Hick Cheramie, Jordyn McIntosh, Erica Ise, Chephirah Carter, Jeff Pearson, Chelsey Davis, Melissa Lehman, Adam Stephenson, Jeremiah Friedlander, Jeremy Dean, K. Steele, Josh Whites, David Storm, Thomas Johnston, Jabbar Lewis, Timothy Hinrichs, Corey Howard, Joshua Stenvick, Steve Kish, Mark Alan Jaeger, Addison McClendon, Leah Franklin, Michael Biss, Gary Wayne Loper, Sheridan Walker

Regizor
Antoine Fuqua

Scenarist
William N. Collage

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
2 decembrie 2022 limitat în cinematografele americane, 9 decembrie 2022 online pe Apple TV+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Emancipation titlul original, Emancipation titlul în română

Este filmul Emancipation pe HBO Max

Din păcate filmul Emancipation încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Emancipation pe Netflix?

Din păcate filmul Emancipation încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Emancipation

„Emancipation” spune povestea triumfătoare a lui Peter (Will Smith), un bărbat care scapă din sclavie, bazându-se pe inteligența sa, pe credința neclintită și pe dragostea profundă pentru familia sa pentru a se sustrage de vânătorii cu sânge rece și de mlaștinile neiertătoare din Louisiana în căutarea libertății. Filmul este inspirat din fotografiile din 1863 cu „Whipped Peter”, făcute în timpul unui examen medical al Armatei Uniunii, care au apărut pentru prima dată în ziarul Harper's Weekly. O imagine, cunoscută sub numele de „The Scourged Back”, care arată spatele gol al lui Peter mutilat de o biciuire dată de stăpânii săi, a contribuit în cele din urmă la creșterea opoziției publice față de sclavie.


Trailer la filmul "Emancipation" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii