Header Ads Widget

Ordinary Angels (Film dramă 2023) Trailer și Detalii

Film dramă "Ordinary Angels" 2023 cu actorii Hilary Swank, Alan Ritchson și Amy Acker. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Ordinary Angels".


Despre filmul Ordinary Angels

Ordinary Angels este un film dramă american din 2023 regizat de Jon Gunn, după un scenariu scris de Meg Tilly și Kelly Fremon Craig. În rolurile principale joacă actorii Hilary Swank, Alan Ritchson, Skywalker Hughes, Nancy Travis, Tamala Jones și Amy Acker. Filmul este inspirat din povestea adevărată incredibilă a unei coafeze care, de una singură, adună o întreagă comunitate pentru a ajuta un tată văduv să salveze viața tinerei sale fiice grav bolnave.


Filmul dramă Ordinary Angels este produs de companiile Kingdom Story Company, Stampede Ventures și Vertigo Entertainment și este programat să fie lansat în cinematografele americane pe 13 octombrie 2023, de către Lionsgate.


Sinopsis la filmul Ordinary Angels

Inspirat din povestea adevărată a unei coafeze care adună o întreagă comunitate pentru a ajuta un tată văduv să salveze viața fiicei sale în stare critică, în timp ce comunitatea este lovită de o furtună majoră de zăpadă, un val de frig nord-american din 1994.





Distribuție Actori în filmul Ordinary Angels

Hilary Swank, Alan Ritchson, Amy Acker, Nancy Travis, Tamala Jones, Drew Powell, Skywalker Hughes, Stephanie Sy, Nancy Sorel, Dempsey Bryk, Emily Mitchell, Ryan Allen, Erik Athavale, Paul Essiembre, Robert Nahum, Gabriel Daniels, Gwendolyn Collins, David Lawrence Brown, Cory Wojcik, Rawleigh Clements-Willis, Tristan Carlucci, Andrea del Campo, Darcy Fehr, Brittney Naslund, Diana Botelho-Urbanski, William Whyte

Regizor
Jon Gunn

Scenarist
Kelly Fremon Craig, Meg Tilly

Genul filmului
Dramă, Filme 2023

Data de lansare
13 octombrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Ordinary Angels - titlul original, Ordinary Angels - titlul în România

Este filmul Ordinary Angels pe Netflix?

Din păcate filmul Ordinary Angels încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Ordinary Angels

Bazat pe o poveste adevărată remarcabilă, ORDINARY ANGELS se concentrează pe Sharon Steves (Hilary Swank), o coafeză feroce, dar care o duce greu în micul oraș Kentucky și care descoperă un sentiment reînnoit al scopului când îl întâlnește pe Ed Schmitt (Alan Ritchson), un văduv care lucrează din greu pentru a le crește pe cele două fiice ale sale. Cum fiica cea mai mică a lui Ed așteaptă un transplant de ficat, Sharon decide să ajute familia și va muta munții pentru a face acest lucru. Ceea ce se dezvăluie este povestea inspirațională a credinței, a miracolelor de zi cu zi și a îngerilor obișnuiți.


Trailer la filmul Ordinary Angels (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii