Header Ads Widget

Caleidoscop (Serial acțiune Netflix 2023) Kaleidoscope trailer și detalii

Serial acțiune și dramă online Netflix "Caleidoscop" 2023, cu actorii Giancarlo Esposito, Rufus Sewell și Paz Vega. Trailer subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Kaleidoscope".


Despre serialul Netflix, Caleidoscop

Caleidoscop / Kaleidoscope este un serial de televiziune dramă american, creat de Eric Garcia. Seria din opt părți, unică pentru ordinea sa amestecată, se concentrează în jurul maestrului hoț Leo Pap (Giancarlo Esposito) și a echipajului său care încearcă un furt epic în valoare de 7 miliarde de dolari, dar trădarea, lăcomia și alte amenințări le subminează planurile.


Serialul mini serie Caleidoscop / Kaleidoscope a fost lansat online și subtitrat în România în data de 1 ianuarie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis serial Caleidoscop

Un maestru hoț și echipa lui încearcă un furt epic și elaborat în valoare de 7 miliarde de dolari, dar trădarea, lăcomia și alte amenințări le subminează planurile.





Actorii principali ai serialului Caleidoscop

Giancarlo Esposito, Rufus Sewell, Paz Vega, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Tati Gabrielle, Peter Mark Kendall, Niousha Noor, Bubba Weiler, Jordan Mendoza, Hemky Madera, John Hans Tester, Soojeong Son, Stacey Oristano, Whit Washing, Nate Katsuki, Patch Darragh, Susan Varon, Phil John, Max Casella, Tina Benko, Sathya Sridharan, Delphi Harrington, Rocco Parente, Craig Walker, Pedro Hollywood, Robinne Lee, Austin Elle Fisher, Irene DeBari, Alok Tewari, John Yi, Karen Tsen Lee, Joshua Murphy, Jonathan Gregg


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Mairzee Almas, Russell Lee Fine

Creatori: Eric Garcia

Genul filmului serial: Acțiune, Crime, Dramă, Seriale Netflix 2023, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 9 episoade

Data de lansare serial: 1 ianuarie 2023 pe Netflix

Lansare serial în România: 1 ianuarie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Kaleidoscope titlul original, Caleidoscop titlul în română

Țara: America

Este serialul Caleidoscop pe Netflix?

Da, serialul "Caleidoscop" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online subtitrat începând cu 1 ianuarie 2023 aici pe Netflix.


Descriere serial Caleidoscop:

Desfășurat pe o perioadă de 24 de ani, serialul Caleidoscop / Kaleidoscope se concentrează în jurul celei mai mari lovituri încercate vreodată și al răzbunării, comploturilor, loialităților și trădărilor care înconjoară acest furt. Este vag inspirat din povestea din viața reală în care șaptezeci de miliarde de dolari în obligațiuni au dispărut în centrul Manhattanului în timpul uraganului Sandy.


Trailer la serialul Caleidoscop (2023) Kaleidoscope

Trailerul online subtitrat în limba română la filmul serial de acțiune dramă Caleidoscop (2023), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii