Header Ads Widget

The Burial (Film dramă Amazon Prime 2023) Trailer și Detalii

Film dramă "The Burial" 2023 cu actorii Jamie Foxx, Tommy Lee Jones și Jurnee Smollett. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Burial".


Despre filmul The Burial

The Burial este un film dramă cu avocați american regizat de Maggie Betts și scris de Betts și Doug Wright. Se bazează pe povestea adevărată a avocatului Willie E. Gary și a clientului său Jeremiah Joseph O'Keefe împotriva companiei de pompe funebre Loewen, așa cum este documentat în articolul din New Yorker cu același nume al lui Jonathan Harr din 1999. În film joacă actorii Jamie Foxx în rolul lui Gary, Tommy Lee Jones în rolul lui O'Keefe, Jurnee Smollett, Mamoudou Athie și Bill Camp. Filmul inspirat de evenimente adevărate, prezintă un avocat care ajută un proprietar de pompe funerare să-și salveze afacerea de familie de un gigantic corporativ, expunând o rețea complexă de rasă, putere și nedreptate.


Filmul dramă The Burial este programat să aibă premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 11 septembrie 2023 și este programat să fie lansat de Amazon Studios într-o lansare limitată în cinematografe americane pe 6 octombrie 2023, înainte de difuzarea prin Amazon Prime Video pe 13 octombrie 2023.


Sinopsis la filmul The Burial

În 1995, Willie E. Gary, un avocat neconvențional care se ocupă de vătămări corporale, cu un istoric impresionant, îl ajută pe proprietarul de pompe funerare în faliment, Jeremiah Joseph O'Keefe, să dea în judecată compania de pompe funebre Loewen condusă de Raymond Loewen ca urmare a unei dispute contractuale. Gary a câștigat în cele din urmă un verdict de 500 de milioane de dolari, iar compania Loewen a depus faliment.





Distribuție Actori în filmul The Burial

Jamie Foxx, Tommy Lee Jones, Jurnee Smollett, Alan Ruck, Mamoudou Athie, Pamela Reed, Bill Camp, Amanda Warren, Dorian Missick, Tywayne Wheatt, Lance E. Nichols, Keith Jefferson, B.J. Clinkscales, Doug Spearman, Gralen Bryant Banks, Olivia Brody, David Maldonado, Billy Slaughter, Christopher Winchester, Lorna Street Dopson, Erika Robel, Fracaswell Hyman, Donna Duplantier, David Alexander, Dan Sheynin, Andrea Frankle, Logan Macrae, Jalene Mack, Sam Malone, Nicole Collins, Summer Selby, Evan Brinkman, Cat Wilkinson, David Shae, Eric Mendenhall

Regizor
Maggie Betts

Scenarist
Doug Wright, Maggie Betts, Jonathan Harr

Genul filmului
Dramă, Filme 2023

Data de lansare
11 septembrie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 6 octombrie 2023 lansare limitată în cinematografe americane, 13 octombrie 2023 pe Amazon Prime Video

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Burial - titlul original, The Burial - titlul în România

Este filmul The Burial pe Netflix?

Din păcate filmul The Burial încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Burial

Inspirat de evenimente adevărate, atunci când o înțelegere parafată de o strângere de mână se destramă, proprietarul unei case de pompe funebre Jeremiah O'Keefe (câștigătorul Oscar Tommy Lee Jones) îl angajează pe un avocat carismatic și armonios Willie E. Gary (câștigătorul Oscar Jamie Foxx) pentru a-și salva afacerea de familie. Temperamentele se aprind și râsetele apar din cauza unei perechi improbabilă, în timp ce dezvăluie corupția corporativă și nedreptatea rasială în această poveste inspirațională și triumfătoare.


Trailer la filmul The Burial (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii