Header Ads Widget

După ce am găsit fericirea (Film romantic 2022) After Ever Happy Trailer subtitrat și Detalii

Film dramă romantică online "După ce am găsit fericirea" 2022 cu actorii Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin și Chance Perdomo. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "After Ever Happy".


Despre filmul După ce am găsit fericirea

După ce am găsit fericirea / After Ever Happy este un film dramă romantic american din 2022, regizat de Castille Landon, după un scenariu de Sharon Soboil. Bazat pe romanul cu același nume din 2015 al lui Anna Todd, este a patra ediție din seria de filme After, după After (2019), After We Collided (2020) și After We Fell (2021). Filmul îi are în rolurile principale pe Josephine Langford și Hero Fiennes Tiffin, reluând rolurile lor ca Tessa Young și, respectiv, Hardin Scott. În alte roluri îi găsim pe actorii Chance Perdomo, Louise Lombard, Kiana Madeira, Rob Estes, Carter Jenkins și Jack Bandeira.


Filmul dramă romantică După ce am găsit fericirea / After Ever Happy a avut premiera mondială la Londra pe 10 august 2022 și a fost lansat în cinematografe pe 7 septembrie 2022. În România, filmul a avut premiera în cinematografele românești în data de 26 august 2022. O continuare, numită After Everything, este în producție.


Sinopsis la filmul După ce am găsit fericirea

Pe măsură ce iese la iveală un adevăr șocant despre familiile unui cuplu, cei doi îndrăgostiți descoperă că nu sunt atât de diferiți unul de celălalt. Tessa nu mai este fata dulce, simplă și bună care era când l-a cunoscut pe Hardin – la fel cum el nu este băiatul crud și capricios de care s-a îndrăgostit atât de mult.





Distribuție Actori în filmul După ce am găsit fericirea

Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Kiana Madeira, Rob Estes, Carter Jenkins, Jack Bandeira, Atanas Srebrev, Jordan Peters, Anton Kottas, Emmanuel Todorov, Velizar Binev, John Bonavia, Ryan OL, Tosin Thompson, John Jackson Hunter

Regizor
Castille Landon

Scenarist
Sharon Soboil

Genul filmului
Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
10 august 2022 în Londra

Premiera în România
26 august 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
After Ever Happy titlul original, După ce am găsit fericirea titlul în română

Este filmul După ce am găsit fericirea pe HBO Max

Din păcate filmul După ce am găsit fericirea încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul După ce am găsit fericirea pe Netflix?

Din păcate filmul După ce am găsit fericirea încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului După ce am găsit fericirea

O realizare a trecutului zdruncina înfățișarea impenetrabilă a lui Hardin, în timp ce Tessa suferă o tragedie personală. Pe măsură ce perechea trece prin dificultăți, relația lor este la limita durabilității. Pe măsură ce adevărul despre fiecare dintre familiile lor iese la iveală, realitatea șocantă este că familiile lor nu sunt atât de diferite una de cealaltă. Tessa nu mai este fata dulce, simplă, bună care era odată; nici Hardin nu mai este băiatul crud și capricios de care s-a îndrăgostit inițial.


Trailer subtitrat la filmul "După ce am găsit fericirea" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii